Klare for sluttspill

KRH 3041
Bygdø/Monolitten er klare for sluttspill etter seier over Gjelleråsen på bortebane i ettermiddag.


Det nærmer seg slutten på eliteserien for kvinner og det kan fremdeles bli forandringer her. I Lihallen har Gjelleråsen fått Bygdø/Monolitten på besøk og begge lag trenger en seier for å holde plassen på tabellen, og gjestene kan med seier sikre seg sluttspillplass. Det er gjestene det står mest på spill for så vi tror at de mobiliserer alle krefter for tre poeng.


LES OGSÅ: Fem poeng av Rikke i SSL!

Det er jevnt fra start i et bra tempo. Gjelleråsen har ballen mest i starten og tar også ledelsen på et skudd fra Marte Pedersen, 1-0. Bygdø/Monolitten setter opp tempoet og presser hardt for utlikning men det siste lille mangler. Til slutt løsner det og Riccarda Schimanski fyrer av og det er like langt. Nå er det gjestene som styrer det meste men de møter et solid forsvar som holder unna. Hjemmelaget er tålmodige og venter på muligheten til å gå i angrep men det blir spede forsøk. Sirenen går og lagene tar pause på 1-1.

KRH 2971
Gjelleråsen ga Bygdø/Monolitten litt tøffere motstand enn ventet, men en god tredjeperiode fra gjestene sikret tre poeng og sluttspillplass. 


Bygdø/Monolitten kommer hardt ut etter hvilen og det varer ikke lenge før de tar ledelsen. Vilje Korbøl snurrer foran keeper og det er 1-2. Gjelleråsen holder samme gameplan som i første periode men får sjeldent til noen gode sjanser. Halvveis øker gjestene til 1-3 når Inger Marie Falch fyrer av i steget. Gjelleråsen får noen sjanser den siste halvdelen av perioden men ingenting som er farlig. Perioden ender og stillingen er 1-3.


KRH 3036
Riccarda Schimanski var som vanlig sentral for dagens gjester, i dag ble det to scoringer for den tyske spilleren. 


Siste periode og nå må Gjelleråsen fremover. Men igjen er det Bygdø/Monolitten som kommer best igang. Tidlig scoring av Helena Karlstrøm til 1-4 gir trygghet og ikke lenge etter får gjestene overtall som de omsetter raskt. Schimanski med en hard pasning går via en kølle og selvmål 1-5. Gjestene
 fortsetter å presse og etter syv minutter er Schimanski der igjen og det er 1-6. Kampen virker punktert men Gjelleråsen vil mer. Halvveis får de straffeslag, men skuddet går utenfor. Reduseringen kommer bare sekunder senere når Pedersen får fulltreff til 2-6. Halvveis sitter en ny redusering bak gjestenes keeper Hanne Lier Nilsen. Denne kommer fra Ingrid Hoem og det er 3-6. Bygdø/Monolitten rister det av seg og fortsetter å angripe. Det lønner seg og 3-7 fra Silje Karlsen Auestad feires med litt lettelse. Gjelleråsen er i tidsnød nå og det blir ikke bedre når de ikke får tak i ballen. Men de kjemper på. Så kommer gjestene på en kontring og 3-8 settes sikkert av Auestad. Gjestene er ikke ferdige ennå og Karlstrøm løfter ballen i mål til 3-9 med to minutter igjen. Fremdeles ikke fornøyde og de får også tosifret ved Lisa Djurberg 3-10. Så er det slutt og Bygdø/Monolitten tar en sterk seier og tre poeng, og ikke minst sluttspillplass. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.