Fikk jobbe for seieren

KRH 0760
Gjelleråsen kjempet godt mot serietoer Grei, men gjestene kunne allikevel stikke av med poengene i dagens kamp.


Vi er i Lihallen, først skal Gjelleråsens damer i ilden mot Grei, senere herrene. Bortelaget er store favoritter, ikke minst grunnet de tidligere møtene hvor de har vunnet med store sifre.

Grei tar grep om kampen fra start og har en kjempesjanse tidlig men bommer på ballen. Grei fortsetter å kjøre mens Gjelleråsen ligger godt i forsvar og venter på muligheten. En feilpasning snappes opp og Diana Isjomina er alene med keeper, hun er sikker og Grei leder 0-1. 

Grei kjører på, men nå kommer muligheten Gjelleråsen har ventet på og det er Siril Sørensen som fullfører løpet sitt som setter 1-1. Det blir imidlertid kortvarig, Anna Strøm skyter fra distanse og i mål bak en dekket keeper til 1-2. Nå er det stort sett Grei resten av perioden, de ruller rundt og når sirenen lyder for pause har Emma Lunde satt to baller til i mål og Grei leder til pause, 1-4 på tavlen da lagene går i garderoben.

KRH 0789
Greis landslagsspiller Emma Lunde scoret seks(!) ganger og var sterkt delaktig i seieren over Gjelleråsen.

Grei dominerer kraftig i starten på andre periode. Det må bli mål av det, Emma Lunde setter sitt tredje for dagen og Gjestene leder 1-5. Så får Gjelleråsen overtall og spiller hurtig og bra. Reduserer til 2-5 av Sørensen. Grei med fullt lag går rett i angrep og Mari Hille Christoffersen øker til 2-6. Grei øker tempoet men får svar av Gjelleråsen som er mye mer med nå. Spillet bølger med Grei som er de farligste foran mål, men det blir ikke flere mål denne perioden og lagene går i garderoben.

KRH 0907
Eline Holberg Hagen og Gjelleråsen gjorde en god kamp mot serietoer Grei. 


Grei holder tempoet oppe og ruller på. En liten glipp av hjemmelaget straffes umiddelbart, Emma Lunde 2-7. Like etter kontrer bortelaget og det er 2-8, hvem andre enn Emma Lunde. Det kommer mer fra den kanten, 2-9 og hennes sjette mål for dagen er et faktum. Hjemmelaget tar timeout og det ser ut til å hjelpe. Gjelleråsen kommer til flere sjanser og til slutt løsner det. Først et selvmål til 3-9. Så kontrer de inn 4-9 av Eline Holberg Hagen og like etter en ny kontring som Siri Thi Øian avslutter til 5-9. Nå er det Grei som tar timepout. Grei tar tilbake grepet og presser hardt. Litt under to minutter igjen og da blir det 5-10, Diana Isjomina. Det blir ikke mer og Grei kan ta med seg poengene hjem. KAMPFAKTA

Vant i Bergen
Bygdø/Monolitten vant over nykommerne Fjellkameraterne i Bergen. Seiersifrene skrevs til 8-3 og Bygdø/Monolitten har nå et solid grep om den siste sluttspillplassen. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.