Sarpsborg sjokkerte Sagene

KH 9743
Sarpsborg overrasket de fleste da de slo Sagene i eliteserien for kvinner i ettermiddag. 


Selv om Sagene startet kampen best og skapte flere gode sjanser, var det Sarpsborg som tok ledelsen etter syv minutter. I løpet av fire minutter kom det ytterligere to scoringer, og Sagene måtte ta timeout allerede etter 11 minutter, etter scoringer av Victoria Pedersen, Tuva Aube Heines og Margrethe Grønli. Heidi Homble reduserer til 3-1 med minuttet igjen av den første perioden, som Sarpsborg vinner fortjent. 

I den andre perioden sender Grønli opp sarpingene i 4-1 ledelse allerede etter 17 sekunder. Da Renate Milo setter 5-1 virker det kjørt for gjestene. Maren Eriksen setter 6-1 i det siste spilleminuttet og hjemmelaget går til den siste pausen med en solid ledelse. 


Gjestene Sagene gjør et ærlig forsøk på å komme ajour i målprotokollen og Ida Karevold, et selvmål og Camilla Weiby ser til at det blir litt nerve da det står 6-4, men Ida Marie Svendsen fastsetter sluttresultatet til 7-4 to minutter før slutt og Sarpsborg tar en meget overraskende seier over sluttspilljagende Sagene. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.