Fortsetter seiersmarsjen

KRH 6356
Serieleder
Tunet lot det aldri bli helt spennende i dagens oppgjør mot Sagene i eliteserien for kvinner.


Damenes aften i Høyenhallen i kveld. Tunet får Sagene på besøk, og gjestene trenger poeng. Bygdø/Monolitten har hoppet syv poeng foran Sagene og har godt grep om fjerdeplassen. Kan et kynisk lag fra østkanten klare å stjele poeng fra serielederne? Vi vil snart få svar.

LES OGSÅ: Storseier for Bygdø/Monolitten

Tunet kommer som vanlig ut som et express tog fra start, et tempo de kommer til å holde hele perioden. Det blir en tidlig scoring ut av det også, Ina Wiik fra distanse til 1-0. Hjemmelaget har tatt beslag i ballen og Sagene får omtrent ikke kommet seg over midtstreken. Vi går til det 13. minutt, og det er Hanna Aasheim Walter som setter 2-0. Sagene ypper seg litt men får ikke til stort i angrepssonen, det blir istedet 3-0 når Camilla Larsen etter lang hard jobb setter 3-0. Med tre sekunder igjen på tavla øker Line Trandum Terjesen til 4-0 og det er pause.


KRH 6347
Det ble tøft for Ida Karevold og Sagene i dagens oppgjør mot serielederne Tunet. 

Tunet slipper ikke opp og har flere skudd, blant annet i stolpen før Emma Fagerhøi med et prosjektil i vinkelen øker ledelsen til 5-0. Nå blir det Hawaii for alle penga og Tunet går med alt de har i angrep. Sagene kontrer men får ingen avslutninger på mål. De er adskillig mer med og nærmer seg redusering. Og den kommer, to ganger om. Først er det Ida Karevold og helt på tampen Heidi Homble som fastsetter resultatet etter to perioder til 5-2.

KRH 6249
Tunets 
Emma Fagerhøi lå bak tre (2+1) av målene i dagens kamp. 

 

Sagenes målvakt Marthe Borgen får noen hektiske åpningsminutter i starten på siste periode. Tunet kjører på men mister ballen og da må Maiken Ellis også vise seg frem. Så blir det 6-2 ved Trine Olafsrud og ikke lenge etter setter Wiik 7-2. Sagene presser på og det blir litt Hawaii igjen. En lang perfekt pasning opp til Fagerhøi som finter en gang og hamrer inn 8-2. Sagene gir ikke opp og får en redusering til 8-3 av Nathalie Pallman. Det blir ikke mer, en ny trygg seier og tre poeng til hjemmelaget. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.