Storseier for Bygdø/Monolitten

KRH 5671
Sist lagene møttes gikk Bygdø/Monolitten på et surt tap, men i dag revansjerte de seg grundig mot Sarpsborg.

 

Bygdø/Monolittens damer har Sarpsborg på besøk i kveld. Med seier vil hjemmelaget feste et godt grep om fjerdeplassen og komme nærmere Sveiva som ligger hakket over. Bortelaget sliter og tapte sist for Gjelleråsen, hva kan de klare i kveld?

LES OGSÅ: Sveiva verver tidligere verdensmester

Lagene setter et høyt tempo fra start. Det er litt rotete i pasningsspillet noe som gjør at det blir kriging om alle baller og lite sjanser. Det bølger frem til det åttende minutt. Da blir det 1-0 etter smart friløping og mål av Emily Johnsson. Ikke lenge etter går Riccarda Schimanski på et raid, har ballen i mål men den annulleres. Men ikke lenge etter kommer hun igjen, alene mot Linnea Kaufmann og nå blir det 2-0. Mot slutten er det Sarpsborg som kommer i kontra og Margrethe Grønli setter pauseresultatet til 2-1, hennes første eliteseriemål forøvrig. Mer blir det ikke og vi tar pause.

KRH 5771
Det ble mye å glede seg over for Bygdø/Monolitten i dagens oppgjør i eliteserien for kvinner. 


Sarpsborg starter best og Tuva Marie Aube Heines har en kjempesjanse men Bygdø/Monolitten rydder unna og kommer i kontra, det ender i 3-1 av Juni Reiten Fjøsne. Bygdø/Monolitten tar over nå og presser frem det ene angrepet etter det tredje. Alt virker å gå på skinner samtidig som Sarpsborg må slite for det minste. Og mål blir det, mange mål. Selv om Emilie Sundnes setter en redusering på tampen står det 9-2 på tavla når lagene går i garderoben.

KRH 5738
Tungt for Tuva Marie Aube Heines og Sarpsborg i kveld da Bygdø/Monolitten vant stort i kveld.


Siste periode blir på langt nær så bra som den forrige. Mengder av dårlige pasninger og valg preger perioden. Midtveis kommer det tre raske mål, først Bygdø/Monolitten 10-2 av Helene Karlstrøm og så 11-2 av Lea Heeremans Øyvik. Så får Sarpsborg straffe og den bankes kontant i mål av Sofie Durban Andreassen til 11-3. Så tar Sundnes grep, gjør alt selv til 11-4.  BMil fortsetter å trykke på og med minuttet igjen setter Karlstrøm 12-4. Men Bygdø/Monolitten vil ha mer, 13-4 av Øyvik som blir sluttresultatet. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.