Tunet økte serieledelsen

KRH 4419
Tunet vant kveldens tidlige seriefinale mot Grei og er fortsatt ubeseiret i eliteserien for kvinner.


Toppoppgjør for damene i Apalløkkahallen i kveld. Grei tar imot Tunet, det eneste laget som har tatt poeng fra hjemmelaget og samtidig er ubeseiret så langt, dette kan fort bli en liten seriefinale.

Vi er i gang og det settes et forrykende tempo fra start. Tunet prøver men det er Grei som tar tak i kampen og spiller seg til sjanser. Det jevner seg ut etterhvert og det blir en ren krig om alle baller. Grei glipper litt bakerst og det passer Tunet på å benytte seg av. I det 17. minutt får gjestene straffe. Sandra Craig trår over vantet, setter fart og er sikker som banken, 0-1. Grei svarer og med bare sekunder igjen utlikner Mari Kristoffersen. Med 1-1 blir det pause i en spennende kamp.


KRH 4401
Det ble et tett og spennende toppoppgjør da Grei og Tunet barket sammen i kveld.
 

Lagene kommer ut til andre periode og det settes et enda høyere tempo nå. Tunet har noen spede sjanser de første minuttene, men så blir det hjemmelaget som tar over. Kjører Tunet knallhardt og gjestene sliter med å komme over midten. De siste minuttene har Grei flere store sjanser og burde vært i ledelsen nå. Det blir målløst i denne neglebitende spennende kampen.

KRH 4168
Tunets nyervervelse Emilie Sundnes spilte kveldens toppkamp for Tunet, og takket for tilliten med å score mål. Her i duell med Greis Lene Benkø Moen. Sundnes skal nå fullføre sesongen i Sarpsborg, før hun er tilbake i Tunet til sluttspillet. 

Grei best i starten på siste periode, men Tunets første angrep ender med at Emilie Sundnes setter sitt første mål for sin nye klubb 1-2. Grei kommer tilbake, har presset på og får betalt, 2-2 Kristoffersen på en retur. Grei henter frem nye krefter og spiller seg til store muligheter igjen. Men det gjør Tunet også, Hildegunn Holm sender bortelaget i ny ledelse, 2-3. Grei kjører på med alt de har, det blir litt for hardt og det blir kampstraff og Tunet får overtall i fem minutter, det vil si resten av kampen. Tunet har ikke hastverk med å komme til avslutninger og spiller lenge med ballen i laget. Grei vinner ballen og går for utlikning. Skulle nesten tro det var de som var i overtall. Hjemmelaget tar timeout, tar ut keeper og en redning med hodet fra Ellis gjør at Tunet til slutt kan juble for seier og seks poengs ledelse på Grei. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.