Kjørte over Gjelleråsen

KRH 3419
Bygdø/Monolitten vant overlegent over Gjelleråsen på bortebane og befestet sin fjerdeplass på tabellen.


Lihallen i dag, først damenes oppgjør mellom Gjelleråsen og Bygdø/Monolitten. Hjemmelaget har slitt denne sesongen og ligger nest sist på tabellen. Bortelaget tok en sterk seier over Sagene sist og må tåle å være favoritter i dag.

LES OGSÅ: Sarpsborg best i nøkkelkampen

Lagene setter i gang i et forrykende tempo og det trykkes godt til i duellene. Begge lag skaper sjanser og etter åtte minutter tar Bygdø/Monolitten ledelsen 0-1 ved Riccarda Schimanski. Gjestene tar over det meste nå og får overtall noe senere. Det omsettes i det Gjelleråsen får fullt lag, 0-2 Juni Reitan Fjøsne. Hjemmelaget kommer tilbake og får straffe, lurer ned keeper men lobben går over. Bygdø/Monolitten svarer med å sette 0-3 ved Silje Karlsen Auestad. Det blir stående når sirenen går til pause.

KRH 3575
Tungt for Mari Kristiansen og Gjelleråsen i dagens oppgjør mot Bygdø/Monolitten.

Gjelleråsen kommer ut i hundre etter pausen, mulighetene er der men det kommer ingen avslutninger. Istedet blir det 0-4 av Auestad. Og rett etter duellen blir det 0-5 av Helle Meland. Gjelleråsen kommer igjen og igjen, kjører hardt og får nå muligheten i overtall. Det spiller de ikke bra men bedrer sjansen med spill fem mot tre. Det går ikke bedre nå, har riktignok en i stolpen men det er det. Hjemmelaget gir ikke opp, de har mye ball og presser på. Så kontrer Bygdø/Monolitten og Schimanski setter sin andre, 0-6. Slik ender denne perioden.

KRH 3421
U19-landslagets målvakt Eli Næssan Linna hadde en god del å sette fingrene i ettermiddag.


Siste periode er i gang og nå trenger hjemmelaget noen raske mål for å hente frem et håp. Men de klarer ikke å komme forbi Bygdø/Monolittens forsvar og istedet blir det mål baklengs. Kontring og Schimanski setter sitt tredje for dagen. Kampen er definitivt avgjort halvveis i perioden når Tuva Henriksen setter 0-8. Gjelleråsen gir seg ikke, jakter på et mål og Bygdø/Monolitten scorer, 0-9 Lisa Djurberg. Gjelleråsen sliter videre men nå varter gjestene opp med finspill og mål nummer ti bankes kontant inn av Emily Johnsson og like etter er det Rannei Ida Kaasa som finner nettmaskene til 0-11. Så er det over, en solid borteseier til Bygdø/Monolitten som tar tre nye viktige poeng. KAMPFAKTA


Grei slo Sagene

Sagene klarte ikke å hamle opp med serietoer Grei, som vant dagens oppgjør med 8-3 på bortebane i Bjølsenhallen. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.