Sundnes klar for Tunet

KH 1833
Serieleder Tunet gjør en klassesignering da Sarpsborgs U19-stjerne Emilie Sundnes skifter beite. 

Tunet har sikret seg underskriften til U19-landslagets stjerne Emilie Sundnes. Sarpsborg-spilleren har vært østfoldingenes klart beste spiller de to sesongene klubben har hatt i eliteserien. 18-åringen har gjort 30 poeng (19+11) på 29 kamper i landets øverste serie totalt og står bokført med ti poeng (7+3) så langt i sesongen. Tunets hovedtrener Rune Ali Zouhar er svært fornøyd med å sikre seg stortalentet som er spådd en strålende fremtid.

– For oss innebærer signeringen av Emilie Sundnes at vi får inn en ung lovende spiller med ambisjoner. Vi er veldig fornøyde med at Emilie ser på vårt lag og vår filosofi som det riktige steget i hennes innebandykarriere, sier Zouhar til Innebandyavisen.

KH 4122
Emilie Sundnes har vært Sarpsborgs beste spiller siden klubben rykket opp til eliteserien, og nå har altså serieleder Tunet sikret seg signaturen til stortalentet.


Etter det Innebandyavisen kjenner til lånes Sundnes tilbake til moderklubben og fullfører sesongen der, før hun blir Tunet-spiller da sluttspillet starter. 

Sundnes står bokført med ni U19-landskamper der det blitt tre poeng (1+2) så langt. I mai er hun en av nøkkelspillerne da Norge spiller U19-VM i Uppsala.


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.