Blir Sagenes nye hovedtrener

KH 3623
Sagene har vært i tenkeboksen denne uken etter at Jay Monge trakk seg som hovedtrener, nå er imidlertid erstatteren klar for eliteserieklubben.


Det blir Petter Alexandersen som tar over jobben som hovedtrener denne sesongen, og erstatter Jay Monge som trakk seg tidligere i uken. Det bekrefter klubben ovenfor Innebandyavisen torsdag ettermiddag.  

LES OGSÅ: Ferdig i Sagene

Alexandersen som har hatt en rolle i klubben i en årrekke, har vært spillende trener på klubbens herrelag de seneste sesongene, og var så sent som ifjor med i trenerteamet til Jan Frode Snellingen, og var på benken da Sagene tok NM-sølv i 2017. Han har dog aldri hatt hovedansvaret for damelaget, men blir det nå ut sesongen i første hånd. 33-åringen har solid bakgrunn som spiller i eliteserien der det blitt både seriegull og et par NM-gull med Fjerdingby, han står også bokført med to A-landskamper. 

KH 9765
Kan Sagene få et løft med ny hovedtrener? I helgen venter nøkkelkamp mot Gjelleråsen i jakten på en plassering på øvre halvdel.  


Sagene møter Gjelleråsen på bortebane i Lihallen lørdag, og skal man ta rygg på resten av medaljekandidatene er bare seier godt nok for Bjølsen-klubben som per dags dato har ni poeng og ligger på femteplass på tabellen, med seks poeng opp til Bygdø/Monolitten og Sveiva som har 15 poeng på tredje respektive fjerdeplass.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.