Tunet fortsatt ubeseiret

KRH 0616
Sagene gjorde en god figur mot serieleder Tunet, men Manglerud-jentene er fortsatt obeseirede og har full pott etter sju kamper. 

Tunet fikk en drømmestart på dagens oppgjør i eliteserien for kvinner da Line Trandum Terjesen fant nettmaskene allerede etter fire minutter. Leonora Frey Arnegaard utlignet i det 16. minutt, men Sarah Smith Lunde ga Tunet ledelsen minuttet før pause. 


Sagene var til tider helt på høyde med serielederne men personlige feil gjorde at gjestene kunne gå til den andre hvilen med tomålsledelse. Igjen scoret Smith Lunde som allerede er oppe i ni scoringer denne sesongen. 


I den tredje perioden presset hjemmelaget på for en redusering, men noen flere scoringer fra de zebrastripete ble det ikke. I steden kunne Emma Fagerhøi sette 4-1 i tom kasse, og fastsette sluttresultatet til 4-1 og sesongens andre seier mot Sagene. Med seieren festet Tunet grep om serieledelsen, Sagene ligger på femteplass seks poeng bak Sveiva på fjerdeplassen, og det med en kamp mer spilt. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.