Underholdene toppoppgjør

KRH 6999
Det ble spennende da Tunet fikk besøk av Grei til et underholdene toppoppgjør i eliteserien for kvinner i kveld.


Vi flytter oss til Høyenhallen, her er det toppoppgjør i dameserien. Tunet har Grei på besøk til noe som fort kan bli en liten seriefinale.

LES OGSÅ: Endelig kom seieren!

Det er tydelig at her skal det ikke spares på noe, høyt tempo fra start. Grei går rett i strupen på Tunet og produserer tidlig flere sjanser, men Maiken Ellis har god kontroll. Det jevner seg mer ut og det blir en krig om hver en ball og centimeter bane. Det ender målløst og lagene er helt like, begge har fem skudd på mål. Eneste forskjellen er at Grei leder med en utvisning i protokollen.

KRH 6953
Diana Isjomina og Julianne Bakka i en av mange dueller i kveldens spennende oppgjør. 

Andre periode starter på samme vis, men ut av ingenting tar Tunet ledelsen 1-0 ved Hildegun Holm. Grei svarer imidlertid raskt og ikke bare en gang. Først Diana Isjomina som kommer alene mot mål 1-1, deretter Kajsa Liljefors og Grei leder. 1-2 på tavlen og tilbake til krigen, og det bølger frem og tilbake nå. Marie Wolf får fulltreff fra et frislag og vi er like langt igjen. Nå får vi en periode hvor det skapes sjanser begge veier, og temperaturen har skutt i været samtidig. Det blir ikke mer og lagene tar en velfortjent pause.

KRH 6996
Heidi Rød og Tunet kan juble etter at Rød avgjorde kampen med sin overtallsscoring i den tredje perioden. 

Vi er igang med de siste tyve minuttene. Mye roligere start nå og det er bare noen halvsjanser frem til det niende minuttet. Da får Tunet overtall og setter fart og press på bortelaget. Holm tverrvender bak mål og finner Heidi Rød som står helt alene og det er 3-2 til hjemmelaget. De siste minuttene kjører Grei på med alt de makter men Tunet er gode bakover også og tiden er i ferd med å renne ut for bortelaget. Det hjelper heller ikke at Grei tar ut keeper, de får bare en til baklengs i det siste sekund og Tunet vinner 4-2 foran 180 fremmøtte i Høyenhallen. Tunet er med det fremdeles ubeseiret og rykker ifra de andre på tabellen. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.