Spennende oppgjør

KRH 5424
Det ble jevnt og spennende da Grei fikk besøk av Sagene, i dagens første oppgjør i eliteserien for kvinner.

 

Apalløkkahallen er første stopp denne lørdagen. Greis damer møter Sagene og begge lag har ni poeng, hjemmelaget er ubeseiret med tre kamper, mot gjestene som har spilt fem kamper. Det har kommet nytt lys i hallen og det skaper diskusjoner før kamp, spesielt om keeperne vil se skikkelig. Men kampen spilles.

LES OGSÅ: Tre seiere på fire dager

Vi er i gang og Grei tar med en gang grep om kampen. Diana Isjomina bryter en pasning og kommer alene men Sagenes Marthe Borgen redder. Ikke lenge etter får Isjomina fulltreff og Grei er i ledelsen 1-0. Sagene spiller seg inn i kampen og Stine Flatland kontrer inn 1-1. Ikke lenge etter har Sagene frislag og Hilma Thofte sender bortelaget i ledelsen 1-2 med et skudd fra omtrent død vinkel. Perioden har vært preget av mye rot og det virker nesten som om begge lag sliter med parketten. Det blir ikke mer og vi tar pause.

KRH 5344
Greis målvakt Dzeneta Celhasic og Sagenes Nathalie Pallmann i kamp om ballen. 

Andre periode er i gang og det er fremdeles mye rart å se. Sagene ser ut til å ha fått ny giv etter hvilen og skaper tidlig sjanser. De får også overtall men Grei holder tett. Med fullt lag går Grei i angrep og Kajsa Liljefors utlikner til 2-2. Med tre minutter igjen får Grei overtall, har Sagene presset lavt men de skyter ikke og det renner ut i ingenting. Det siste minutter er ingen forandring og sirenen gir oss pause.

KRH 5454
Christina Hoftun ga Sagene håp om poeng i dagens oppgjør mot Grei med sin 3-3 scoring.

Grei tar tilbake initiativet i kampen fra starten på siste periode og setter Sagene under hardt press.  Det betaler seg snart når Diana Isjomina får tid og plass og banker inn 3-2 til hjemmelaget. Sagene kommer seg opp i banen men sliter med å komme til avslutninger. Etter halve perioden er Grei igjen det styrende laget men Sagene gir ikke opp. Det blir til slutt utlikning ved Christina Hoftun, 3-3. Det liker Grei dårlig og nå kommer de med alle krefter i angrep. Får ballen til å gå og til slutt er det Liga Garklava som avslutter, 4-3 og det er tre minutter igjen. Sagene setter inn sluttspurten og minuttet gjenstår når de tar ut keeper, det hjelper ingenting og Grei kan feire for seier og tre poeng. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.