Byttet plass på tabellen

KRH 5193
Det ble to spennende kamper i eliteserien for kvinner i kveld, i Bjølsenhallen fikk Sagene det tøft mot gjestende Bygdø/Monolitten.


Bjølsenhallen i kveld, Sagene får Bygdø/Monolitten på besøk. Lagene ligger på henholdsvis fjerde og femteplass med tre poengs fordel til Sagene. Det kan det bli en forandring på etter denne kampen.

LES OGSÅ: Tre seiere på fire dager

Lagene bytter på å angripe og det skytes villig vekk selv om ikke alt treffer mål. Tempoet er det ingen ting å si på heller. Sagene tar ledelsen 1-0 ved Nathalie Pallman, men bare sekunder senere er det likt igjen når Fanny Kolstad får stå helt alene i slottet, 1-1. Spillet bølger videre og etter halv periode tar Sagene tilbake ledelsen 2-1, Hilma Thofte setter den. Det nærmer seg pause uten at det har blitt skapt store utfordringer for målvaktene. Plutselig i sluttsekundene er Sagene veldig nære når keeper mister kontroll på ballen, men våkne forsvarere får ryddet unna med nød og neppe. Det står 2-1 når lagene går i garderoben.

KRH 5123
Det ble jevnt og spennende i Bjølsenhallen i kveld da Sagene fikk besøk av Bygdø/Monolitten.

Sagene kommer hardt ut etter hvilen og har et klart grep om kampen de første minuttene av andre periode. Heidi Homble sender avgårde en rakett men metallet er i veien. Bygdø/Monolitten er ikke borte de heller og er giftige i angrep. Etter ni minutter snur kampen og nå er det gjestene som kjører kampen, det betaler seg snart når Riccarda Schimanski kriger inn 2-2. Det jevner seg ut etterhvert og nå er det Bygdø/Monolitten som har stolpen imot seg. Men like etter kommer knallhard ball langs gulvet som Juni Reitan Fjøsne styrer inn til 2-3 og gjestene er i føringen. Sagene prøver å finne en luke men Bygdø/Monolitten er tette til sirenen går for siste pause.

KRH 5091
Riccarda Schimanski var som vanlig sentral for Bygdø/Monolitten og scoret to av målene, her sammen med lagkaptein Lisa Djurberg. 

Igjen er det Sagene som åpner best og før to minutter er passert utlikner Helene Kristensen til 3-3 med et skudd i vinkelen. Sagene fortsetter å presse på men sakte men sikkert setter Bygdø/Monolitten opp farta og tar over initiativet. Det betaler seg igjen og tilbake i ledelsen 3-4 når Schimanski får fulltreffer på volley. Det blir kortvarig når de lar Thofte få all den tid hun trenger og hun klinker inn 4-4. Gjestene gir seg ikke og kjører på og med bare fire minutter igjen finner Carolina Jönsson nettmaskene og Bygdø/Monolitten jubler igjen for ledelse. Det blir et innbitt kjør fra Sagene for utlikning men det vil seg ikke og Bygdø/Monolitten kan juble for seier og tre fortjente poeng, for i Bjølsenhallen lyser det 4-5 på tavlen, og lagene har nå byttet plass på tabellen. KAMPFAKTA

Tunet fikk slite for seieren

Selv om Tunet er tilbake i delt serieledelse med Sveiva, fikk Manglerud-jentene virkelig slite for poengene i kveld mot bunnlaget Sarpsborg. Østfoldingene som sto uten poeng før kveldens kamp ledet til det var spilt et kvarter av midtperioden. 1-1 etter to perioder ble dog til 6-1 seier for Tunet, som fikk en pangstart på den tredje perioden og avgjorde kampen med to scoringer de første tre minuttene der. Gjestene klarte aldri å få fart på sakene igjen og står fortsatt med null poeng i eliteserien så langt. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.