Tre seiere på fire dager

KRH 4659
Sveiva har vunnet tre kamper i eliteserien på fire dager, etter at de slo Gjelleråsen i kveldens oppgjør.


Kamp i eliteserien for kvinner i Rommenhallen i kveld hvor Sveiva tar imot Gjelleråsen. Hjemmelaget får storfavorittstempelet, her skal det bli tre nye poeng.

Første periode starter i et forrykende tempo som holdes hele veien. Men i mellomtiden har det vært en krig om hver eneste ball og centimeter. Sveiva får et tidlig overtall men omsetter ikke. Det første målet setter Gjelleråsen men det annuleres, uvisst hvorfor. Da tar Sveiva grep og tar ledelsen 1-0 av Camilla Løchen. Spillet bølger og det smeller godt i taklingene også. Sveiva har et visst grep og det burde vært mer på tavla med så mange store sjanser. Gjelleråsen er slett ikke ufarlige de heller og de tar sine muligheter med største alvor. Det blir med det ene målet til pause.

KRH 4778
Petra Weiss har gjort vanvittige 26 poeng (9+17) på fem(!) kamper i eliteserien så langt i høst, i kveld ble det seks (2+4) for den svenske stjernen. 

Gjelleråsen kommer for sent ut fra pausen og må starte i undertall. Sveiva og Bertine Aas Hansen drøyer ikke lenge med å øke til 2-0 denne gangen. Petra Weiss vil også ha mål og setter 3-0 ikke lenge etter. Sveiva dominerer mer og mer og Gjelleråsen har foreløpig ingen gode svar på presset. Det blir til 4-0, Aas Hansen fra Weiss. Samme duo gjør 5-0 direkte fra duellen. Reprisen kommer på den andre siden av Gjelleråsens Johanna Wenngren, 5-1. Svaret kommer raskt fra Sveiva, 6-1 av Mina Kvistum som setter sitt første mål i eliteserien. Halve perioden er forbi og nå kommer Gjelleråsen tilbake. Går i krigen med stor vilje og spiller seg opp i banen. Det blir dessverre mange rare pasninger og nærmest kaos fra begge lag siste halvdel, men det er fremdeles høyt tempo og friske tak i duellene.


KRH 4845
Mina Kvistum scoret ikke bare sitt første mål i eliteserien i kveld, men det ble totalt to scoringer på ungjenta mot Gjelleråsen. 

Gjelleråsen kommer hardt ut etter pausen og presser Sveiva til å slå unna. Det drøyer ikke lenge før Madeleine Tinholt reduserer til 6-2 og ny optimisme brer seg hos de grønne. Men igjen går det litt for fort og det blir igjen mye rot. Halve perioden er forbi og nå er Sveiva på hugget igjen. Siri Oline Nilsen får en lett jobb med å sette 7-2 etter et bra raid fra Anette Marie Berg. Gjelleråsen sprekker litt nå og Sveiva tildeles straffe. Petra Weiss tar den og er sikker, 8-2. Ikke lenge etter er det 9-2 av Alexandra Sæle Sæbø. Sveiva flytter inn i Gjelleråsens slott og det er snart duket for 10-2, hennes andre i kveld Mina Kvistum. Det blir ikke flere scoringer og Sveiva kan juble for tre poeng til. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.