Sagene slo nykommerne

KRH 1192
Sagene ble et par hakk for gode for nykommerne Fjellkameraterne i dagens kamp i eliteserien for kvinner.


Ny kamp for Sagene, i dag er det nykommerne Fjellkameraterne som er på andre siden av banen. Sagene tapte i går for Tunet mens nykommerne vant overraskende mot Gjelleråsen. Blir de liggende likt på tabellen etter denne kampen, eller får vi nok et skrell i dag? Det vet vi snart.


LES OGSÅ: Tunet startet med seier

Vi er i gang og Sagene tar øyeblikkelig tak om ball og kamp. Hjemmelagets første skudd fra Hedda Unhammer går i mål etter bare 30 sekunder, 1-0. Hilma Thofte fyrer av fra distanse og det er 2-0. Så stopper Sagene å spille ball og blir for hissige etter flere mål og det meste går i blokka. Det blir 3-0 av Elin Heintz som åpner sin målkonto hos Sagene. Fjellkameraterne følger sin gameplan og tar alle muligheter til kontra som kommer helhjertet. De får også noen ok skudd avgårde men ikke de største utfordringene for Marthe Borgen. Det er stort sett spill mot ett mål i den første perioden, som ender 3-0.

KRH 1120
Seier og scoring i går, men i dag ville det seg ikke for Fjellkameraterne og Marielle Kjønaas Haarvik.  

Fjellkameraterne kommer ut fra garderoben på jakt etter mål, og de første minuttene får de noen sjanser. Men så kommer det mål imot isteden, 4-0 Hilma Thofte. Det blir en periode som bølger og det florerer med feil begge veier. Bortelaget får straffe men den reddes av Sagenes målvakt. Kampbildet er det samme igjen og det nærmer seg pause. Men først rekker Sagene å sette to baller til i kassa slik at de kan ta pause på 6-0. Fjellkameraterne har en kjempesjanse til slutt og det kan ikke bli nærmere mål enn den, men ballen vil ikke inn.

KRH 1265
Hajar Kaddouri scoret sitt første mål i eliteserien for Sagene i dagens kamp mot Fjellkameraterne.

Siste periode starter rolig og kampen fortsetter i samme spor. Etter 11 minutter har lagene hatt hvert sitt stolpetreff. Kampviljen til Fjellkameraterne er der men det er ikke helt nok. Sagenes Hajar Kaddouri banker inn sitt første mål i eliteserien etter kvarteret, 7-0. Fjellkameraterne setter inn en sluttspurt og stresser hjemmelaget, men scorer ikke mål. Sagene tar tilbake kontrollen og ruller ball i laget til sirenen går for slutt. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.