– Målet er topp fire!

KH 1965
Bygdø/Monolittens rutinerte målvakt Hanne Lier Nilsen har et godt trent lag foran seg i høst. Kan outsideren endelig utfordre topplagene i år?


Bygdø/Monolitten håper å endelig kunne utfordre topplagene i eliteserien for kvinner. Klubben har hentet noen svenske spillere og flyttet opp spillere fra egne rekker i sommer, og lagets målvakt Hanne Lier Nilsen er optimistisk dagene før seriestart.
– Det ser veldig bra ut, det begynner å komme seg litt og de nye spillerene som har kommet inn ser bra ut, sier Lier Nilsen til Innebandyavisen.

LES OGSÅ: – Vi får jobbe hardt


En mer veltrent versjon av Bygdø/Monolitten ser det også ut til å bli i vinter.
– Vi har trent tre ganger i uken og godt hele sommeren, med egen fys.trener. Det har vært godt oppmøte og vi er bedre trent enn forrige sesong, lover hun. 

KH 2383
Bygdø/Monolitten har gjort flere gode resultater under forsesongen, her da de slo Sarpsborg stort på bortebane for et par uker siden.


Lier Nilsen gjorde sin aller første kamp i innebandymålet i da hun bodde i Bergen for drøyt ti år siden, der blir det i år et gjensyn med Vestlandet etter at Fjell-kameraterne rykket opp.
– Det blir kjempegøy, og de skal spille i Haukelandshallen også. Så jeg gleder meg veldig til å dra til Bergen. Jeg tror nok det kommer til å bli tøft for dem, men veldig gøy med nye lag i eliteserien. 

LES OGSÅ: – Tror det blir en bra høst


Bygdø/Monolitten har siktet innstilt på en god plassering i årets seriespill, og i sluttspillet har man tenkt å sette et skikkelig avtrykk. 
– Vi satser på en bedre posisjon enn forrige sesong, målet er topp fire-plassering og en semifinaleplass i NM. 


Bygdø/Monolitten

Forrige sesong: 5. plass (18 - 6- 0 - 0 12 (48-98) 18 poeng
Hovedtrener: Robert Jensen

Spillere inn: Tuva Henriksson (Tullinge, Sverige), Emily Johnsson (Tullinge, Sverige), Mikaela Johansson (Göteborg), Vilde Korbøl (egen junioravdeling), Selma Strøm Børset (egen junioravdeling)
Spillere ut: Charlotte Johnsrud (WaSA, Sveits), Maren Klonteig (pause), Sanna Laksholm (Vålerenga), Linn Nordstrøm (studier), Sabina Carlénsson (Kungälv, Sverige)

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.