– Det lover veldig godt

7O8A1043
Det ble en fattig poeng og sisteplass for Gjelleråsen forrigere sesong, og i sommer mistet man både trener og stjernespiller. Landslagsaktuelle Mari Kristiansen er allikevel optimistisk på nittedølingenes vegne. 


Det er bare en drøy uke til seriestart og i Gjelleråsen er det nye giv etter en sommer der stjernespiller og trener forsvant ut døren. De grønne fra Nittedal har fått fylt opp stallen og landslagsaktuelle Mari Kristiansen er optimistisk på sitt lags vegne. 

– Det føles bra, nå har vi fått inn mange nye spillere og flyttet opp noen juniorer, så det lover veldig godt, sier hun til Innebandyavisen.

LES OGSÅ: – Veldig motivert til en ny sesong


Gjelleråsens stjernespiller Stine Flatland og hovedtrener Jay Monge forsvant til Sagene i sommer, men det bekymrer ikke Kristiansen nevneverdig.

– Når en stjerne forsvinner, så tennes kanskje en ny. Nå har vi også fått inn en ny trener som virker veldig bra så langt.

KRH 8540
Mari Kristiansen er å finne på landslagssamling i helgen, og er en av mange spillere som kjemper om en plass i VM-troppen i desember.


Forsesongen er snart over rundt om i landet, og i Nittedal har det vært god fart på laget.
– Det har vært bra. Vi har trent godt i sommer og hatt en veldig fin "go" i laget.

LES OGSÅ: – Tror det blir en bra høst 


Det ble en fattig poeng for Gjelleråsen og en desidert sisteplass på tabellen forrige sesong, det tror hun at det blir forandring på kommende sesong. 

– Det får vi vente og se men jeg er helt sikker på at vi kommer ta steg fremover i utviklingen. Det er ikke så viktig hvor vi ligger på tabellen så lenge vi utvikles.


Gjelleråsen sesongåpner mot nykommerne Fjell-kameraterne neste lørdag, en trivelig ny bekjentskap synes 24-åringen. 

– Det blir veldig spennende, vi har jo første kampen mot de så vi gleder oss til å ta i mot de på hemmebane. 

Gjelleråsen

Forrige sesong: 7. plass (18-0-0-1-17 (38-156) 1 poeng
Hovedtrener: Kenneth Våge

Spillere inn: Kenneth Våge (hovedtrener), Ann-Catrin Engebretsen (Haugerud), Mia Norell (Brodd), Siri Thi Øian (Haugerud), Marte Pedersen (egen junioravdeling), Nora Milly Bangsund (egen junioravdeling),  Runa Lindblom (egen junioravdeling)
Spillere ut: Stine Flatland (Sagene), Jay Monge (hovedtrener), Malin Hansen (lagt opp), Henriette Brurok (studier), Tuva Dyran Gamst (studier), Dzeneta Celhasic (Grei)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.