– Veldig motivert til en ny sesong

KRH 2307
Sofie Kristiansen og Tunet har gull i sikte også kommende sesong. 19-åringen skal ikke bare jakte gull men også en plass i VM-troppen i desember.


Tunet vant både eliteserien og NM forrige sesong, sentertalentet Sofie Kristiansen gleder seg til ny sesong med Tunet som er regjerende dobbelmestere og tror det kan bli en bra sesong også i år.
– Det ser veldig bra ut, vi har fått noen nye tilskudd i laget og det ser veldig bra ut. Litt i oppkjøringsfasen der vi bli kjent med litt nye spillere, spillestil og hvem du spiller med. Men det ser ut som det blir en morsom og spennende sesong, sier Kristiansen til Innebandyavisen.

Rikke Ingebrigtsli Hansen har dratt til Sverige for å spille med Pixbo i SSL, og Charlotta Hjorth er ute store deler av kommende sesong med en kneskade, det bekymrer ikke Kristiansen nevneverdig.
– Nå kommer Emma (Fagerhøi) tilbake som blir et viktig tilskudd, så har vi en del spillere fremdeles som har vært med i flere år, så jeg tror vi kommer til å løse det ganske greit.

LES OGSÅ: – Vi sikter jo høyt


Tunet er godt i gang med de siste forberedelsene til sesongstart, der treningskamper og turnering i Sverige har stått på programmet.
– Det har sett bra ut, når vi kom tilbake inn i hall igjen så det ut som folk var veldig motiverte. Litt rustne, men det var greit å komme igang igjen.


KRH 7523
Sofie Kristiansen fikk sin landslagsdebut i VM-kvalifiseringen og scoret også sitt første landslagsmål der mot Danmark, her jubler hun sammen med Charlotta Hjorth og passningslegger Rikke Ingebrigtsli Hansen. 


Selv gleder hun seg til sesongstart der Tunet åpner mot forrige sesongs motstander i semifinalen, nemmelig Sagene som kommer på besøk i Høyenhallen neste lørdag. 

– For min del har det var veldig greit å komme tilbake og jeg er veldig motivert til en ny sesong. Det er man jo alltid, det er jo alltid morsomt å starte en ny sesong. Så nå gleder jeg meg til at serien starter og at vi kommer i gang.

LES OGSÅ: – Tror det blir en bra høst

Hva kan man da forvente av Tunet kommende sesong?

– Man kan forvente mye fart og mye spill med ball, det er det vi er kjent for.

På Manglerud er bare edle valører godt nok, og Kristiansen tror Tunet kan sikre gullet igjen.
– Vi ønsker å være der vi har vært tidligere sesong, ta vare på posisjonen vi hatt i serien. Så vi satser på gull for tredje året på rad.

I desember ligger også VM og lurer. Kanskje blir 19-åringen å finne i troppen som reiser til Sveits.
– Ja, man blir jo litt ekstra motivert når man har et VM å se frem i mot. Det blir jo litt mer egentreninger på siden og sånn også, for å nå det målet da.

Tunet

Forrige sesong: 1. plass (18-16-0-0-2 (169-45) 48 poeng
Hovedtrener: Rune Ali Zouhar

Spillere inn: Kamilla Blekkan (Nyborg), Trine Olafsrud (AIK, Sverige),
Spillere ut: Martina Hall (NTNUI), Siri Oline Nilsen (Sveiva), Rikke Ingebrigtsli Hansen (Pixbo, Sverige)