– Tror det blir en bra høst

7O8A6585
Fjell-kameraterne er nykommere i eliteserien for kvinner i høst, lagets landslagsaktuelle stjerne Martine Simonsen gleder seg til at sesongen drar i gang neste helg.


Martine Simonsen flyttet fra Oslo til Bergen for å studere og spille for Fjell-kameraterne. Det ble starten på en eventyrlig sesong, der de sikret seg en plass i eliteserien. Nå gleder seg hon seg til seriestart neste lørdag mot Gjelleråsen.
– Det blir veldig spennende, jeg gleder meg. Jeg tror det blir en bra høst, sier Simonsen til Innebandyavisen.

Oppladingen er i full gang og bergenserne har pusset formen inn mot seriestart.

– Det ser greit ut, vi er i gang med treninger etter sommeren og har trent en del med herrelaget. Så jeg tror vi begynner å bli klare.

LES OGSÅ: – Håper vi kan være litt mer stabile


Hvor på tabellen de havner er ikke Simonsen sikker på, men hun håper at de har noe å bidra med.
– Det gjenstår å se, jeg er veldig spent selv. Jeg tror vi skal klare å måle oss opp mot noen av de andre lagene, og selvfølgelig kommer det bli tøffere mot noen av de andre, men jeg har troen og jeg tror det kommer bli veldig gøy i Bergen fremover. 


KRH 3349
Martine Simonsen fikk debutere på landslaget mot Danmark sist sesong, og håper nå kunne kjempe seg til en plass i VM-troppen i desember med godt spill i eliteserien. Her i kamp mot Sveiva i NM-puljespillet tidligere i vår. 

Fjell-kameraterne fikk prøve på nivået under NM i vår, der det ble en del juling, men også noen oppturer under NM-helgen.
– Jeg føler at vi hadde en lang vei å gå når det gjelder lagene helt i toppen, men vi spilte en veldig god kamp mot Sarpsborg i den siste kampen, der vi tapte med et mål. Da gjorde vi en god kamp og viste at vi har noe i eliteserien å gjøre, og at vi har muligheten å vinne noen kamper, men det gjenstår og se da.

Simonsen fikk sjansen på landslaget rett før jul forrige sesong, og kjemper nå for å ta en plass i VM-troppen, litt ekstra motivasjon for å gjøre det bra i eliteserien i høst. 
– Det ligger jo og surrer der selvfølgelig. For min del er er det bra at vi spiller i eliteserien, for da får jeg muligheten å vise meg frem litt der, og ikke bare på samlinger. Så for min del er det jo veldig bra, så da får man litt ekstra motivasjon i tillegg.

Fjell-kameraterne møter Gjelleråsen og Sagene i debuten i eliteserien neste lørdag og søndag.

Fjell-kameraterne
Forrige sesong: 1. plass 1.divisjon SørVest (nykommere)
Hovedtrener: Torgeir Ådland

Spillere inn: Hanne Winter (Grei), Doris Konrad (Ski), Marielle Haarvik (Djerv), May Helen Bjerga (Djerv), Silje Karin Hatland Straume (Djerv), Silje Karlsen (Sarpsborg)
Spillere ut: