Knuste Sarpsborg

KH 2239
Bygdø/Monolitten var best i dagens treningskamp, da de knuste Sarpsborg på bortebane. 

Gjestene fra hovedstaden starter kampen best og skaper en god del i de første ti minuttene, samtidig som hjemmelaget Sarpsborg bare sporadisk skaper farligheter. I det 11. minutt scorer gjestene da Julie Noer får stå alene på bortre stang og er sikker som banken. Sarpsborg hever seg noe utover perioden, men det er gjestene som ser ut å ha best kontroll på oppgjøret. 


KH 2132
Emilie Sundnes scoret to og satte opp en scoring, og var lyspunktet på en tung dag for sarpingene.


Bygdø/Monolitten fortsetter å være det beste laget i den andre perioden, og Noer setter to scoringer til og sender gjestene opp i 3-0 ledelse. Så eksploderer det i Skjeberghallen, gjestene scorer to til raskt og leder 5-0, før sarpingene endelig får hull på byllen og setter to reduseringer sent i perioden før lagene går til pause. 5-2 ledelsen til Bygdø/Monolitten er fortjent, men kanskje kan østfoldingene bygge litt energi på de to sene scoringene.

KH 1857
Julie Noer scoret de tre første målene for Bygdø/Monolitten i 9-3 seieren.


Sarpsborg er litt mer med i starten av den tredje perioden, men sliter med å skape de skikkelig store farlighetene. Da viser isteden Lisa Djurberg frem sitt skudd og klinker ballen i krysset etter fem minutter. Gleden blir kortvarig for gjestene da Emilie Sundnes finner nettet for andre gang i ettermiddag. Minuttet etter venter alle på nytt skudd fra Djurberg, men svensken finner Helene Karlstrøm på bortre stang og 3-7 på tavlen. Sarpingene gir seg ikke men det gir store rom for gjestene, der først Silje Karlsen og deretter Karlstrøm med sitt andre ser til at det blir 9-3 seier for Oslo-jentene.

Sarpsborg-Bygdø/Monolitten 3-9 (0-1,2-4,1-4)
Skjeberghallen, ca 30 tilskuere
Mål Sarpsborg: Emilie Sundnes 2, Tuva Aube Heines
Mål Bygdø/Monolitten: Julie Noer 3, Helene Karlstrøm 2, Mai Tufte Austreim, Fanny Kolstad, Lisa Djurberg, Silje Karlsen.

Utvisninger: Sarpsborg 1x2min, Bygdø/Monolitten 1x2min
Dommere: Eriksen/Olsen


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.