Bygdø/Monolitten henter to svensker

received 376001893037081
(Foto: BMIL)

Bygdø/Monolitten forsterker sitt lag i eliteserien med to svensker, som de henter fra Tullinge som spilte i allsvenskan sist sesong. 

 

Tuva Henriksson (til venstre) og Emily Johnsson er klare for spill i Bygdø/Monolitten kommende sesong. De to svenske spillerne hentes fra Tullinge, som rykket ned fra allsvenskan tidligere i vår.

Henriksson født i 2000 er senter og gjorde 17 poeng (8+9) på 22 kamper sist sesong, Johnsson født i 1999 er back og gjorde tre poeng (2+1) på like mange kamper i allsvenskan for Tullinge. 

Bygdø/Monolittens trener Robert Henriksen er fornøyd med nysigneringene.
– Det er to spillere med spisskompetanse og vill ta oss nærmere topplagene. Tuva er en offensiv spiller som vill være med i toppen av poengligan. Emily er en fysisk bekk som vill gi oss tøffhet i defensiven, og med sine gode passninger bedre kvaliteten i det offensive spillet, sier han til Innebandyavisen.

Lagbygget før kommende sesong begynner å komme i mål, og troppen begynner å ta form.
– Med disse to jentene har vi 21 spillere på kontrakt og ligger fint i rute for kommende sesong. Eneste spilleren vi mister som spillte en del kamper ifjor, er keeperen Charlotte Johnsrud som drar til Sveits. 

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.