Forlenger kontrakten med Sveiva

KRH 0903
Petra Weiss kom inn som en frisk pust hos Sveiva i vinter, og selv om det ikke ble NM-gull var den svenske stjernen poengbest i sluttspillet. Nå er det klart at hun blir i Sveiva kommende sesong og også går inn i støtteapparatet.


Petra Weiss har forlenget kontrakten med tapende NM-finalistene Sveiva. Selv om hun bare spilte drøyt halvparten med kamper som sine konkurrenter ble det en sjetteplass i poengligaen i eliteserien, 31 poeng (10+21) på ni kamper. I sluttspillet førte hun laget til NM-finale og står bokført med 37(!) poeng (21+16) på ni kamper, og var sterkt bidragsytende til at det ble finaleplass. I finalen scoret hun to ganger og la opp til to mål, men Tunet ble for sterke og vant med 5-4.
– Vi er både stolte og glade for at Petra har valgt å forlenge sin kontrakt med klubben. Hun er en klassespiller som med sin profesjonalitet er med på å sette standarden, både for lagets utvikling og mål, skriver klubben om Weiss på sosiale medier i kveld.

LES OGSÅ: Jevn og spennende finale


Den svenske stjernen blir også spillende trener kommende sesong, og skal hjelpe klubbens hovedtrener Bård Børresen.
– Jeg gleder meg enormt til å få Petra inn i støtteapparatet, i tillegg til kompetansen hun vil tilføre vil jeg også få en partner som jeg kan sparre med både når det gjelder det fysiske arbeidet som vi legger ned, men også når det gjelder taktikk og det tekniske, sier Børresen.

Weiss ble Årets spiller to ganger da hun spilte for Tunet, før turen gikk videre til SSL og sveitisk liga, der hun har fartstid i klubber som Pixbo Wallenstam, Dietlikon og KAIS Mora.

Sveiva har også tidligere denne måneden skrevet ny kontrakt med Michelle Ekmo. 19-åringen har skrevet under for to nye sesonger i Stovner-klubben.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.