Landslagsaktuell spiller klar for Tunet

7O8A6625
De regjerende mesterne Tunet forsterker troppen da de henter en ung landslagsmeritert og VM-aktuell spiller fra trøndelag.


Tunet har signert landslagsmeriterte Kamilla Blekkan fra trønderske Nyborg. 18-åringen debuterte på landslaget i november og var lenge aktuell for VM-kvalifiseringen, og er en av flere spillere som kan være aktuell for VM i desember måned i Sveits. Det er en meget god signering for Tunet mener Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen. 

– En knallsignering av Tunet. Ung, hardtarbeidene forward som har imponert på landslagssamlinger og som vil utvikle seg mye framover når hun får en treningshverdag der hun møter landslagsbacker på tre-fire treninger i uka. Hun kom godt ut av landslagsdebuten hun fikk mot Danmark i Fredrikshavn og syns hun var så  god på romjulssamlinga at jeg faktisk var litt overraska over at hun ikke ble tatt ut til VM-kvalet i Gdansk, sier Alexandersen om Tunets nysignering.


Det viser også at veien til toppen er åpen også for spillere utenfor «Oslo-gryta». 

– Jeg håper at unge norske spillere rundt om i landet lar seg motivere av Kamilla, nivået hennes og det hun har fått til. Det er mulig å spille seg inn i landslagsdiskusjonen og få landskamper selv om man ikke spiller på Østlandet eller i Eliteserien. Rett innstilling, jobbe målretta og trene mye fysisk siden av innebandyøkter så kommer mulighetene.

KRH 3232
Kamilla Blekkan debuterte på landslaget i november, og var også lenge aktuell for VM-kvalifiseringen tidligere i vår. Her blir hun intervjuet i forbindelse med en samling i vinter. 


Manglerud-klubben har mistet Rikke Ingebrigtsli Hansen til Pixbo, og lagets kaptein Charlotta Hjorth er langtidsskadet og mye tyder på at Martina Hall er på vei bort. Med en landslagsaktuell Blekkan inn i troppen ser det allikevel ikke så allerverst ut for de regjerende mesterne. 

– Selv med Rikke, Chadde og Hall ute, begynner det se bra ut for Tunet med Emma Fagerhøi tilbake fra langtidsskade og Blekkan inn allerede tidlig i mai.

Hos Tunet gleder man seg til å se Blekkan i lilla og gult til høsten, lagets hovedtrener Rune Ali Zouhar tror det blir en bra forsterkning og en god match for begge parter.
– Vi er veldig fornøyde med at en ung lovende norsk jente ser vårt lag som sitt beste alternativ for å utvikle seg som idrettsutøver. Med Kamilla får vi en spiller som passer inn i vår måte å tenke på. En anvendelig, treningsvillig, ambisiøs og uredd spiller. Vi ønsker hun varmt velkommen og gleder oss til sesongen, sier Zouhar.

Zouhar forteller også at Hanna Walther, Line Trandum Terjesen og Sarah Lunde blir hentet opp fra de yngres avdeling på permanent basis kommende sesong. Alle tre figurerte jevnlig på A-laget sist sesong.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.