Tenåringsstjernen forlenger

KH 9544
Sarpsborgs Emilie Sundnes har skrevet ny kontrakt med østfoldingene, som ble nummer seks i eliteserien sist sesong. Tenåringen spås en lysende fremtid og er allerede lagets store stjerne. 


Sarpsborg har re-signert playmakeren Emilie Sundnes ut kommende sesong, 17-åringen var uten tvil Sarpsborgs beste spiller sist sesong, og gjorde 20 poeng (12+8) på 18 kamper i eliteserien og hadde i tillegg fem poeng (2+3) på tre kamper i NM. Det er en viktig signering mener Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen som fulgt nøye med på Sundnes og Sarpsborg etter opprykket til eliteserien.
– Hun blir Sarpsborg sin viktigste spiller nå som Emilie Thorvaldsen lagt opp. Sundnes ligger bak veldig mye av det offensive spillet til Sarpsborg og er et uromoment hver gang hun har ballen. Ekstremt god på overganger, en mot en og det å se og utfordre i rommene mellom back og løper.  Viktig for Sarp at hun får lov til å være den playmakeren hun er og da spille på små marginer offensivt selv om det naturlig nok fører til noen flere feil, sier Alexandersen om re-signeringen.

Sundnes har ni U19-landskamper for Norge, der det blitt tre poeng (1+2) så langt. Hun er for ung for å spille på seniorlandslaget, selv om Innebandyavisens ekspert tidligere uttalt at hun er god nok for å være aktuell.

KH 7514
17 år gamle Emilie Sundnes er en av Norges største talenter, og Sarpsborgs store stjerne nå som Emilie Thorvaldsen valgt å legge opp. 


Alexandersen håper at Sundnes fortsetter den fine utviklingen sin, og tar nye skritt under kommende sesong, der U19-VM i Sverige også står på kalenderen.
– Hun er veldig ung så naturlig om hun vil variere litt i prestasjon. Jeg synes hun var overraskende stabil i årets sesong tross sin unge alder.  Vi kan forvente hun tar nye steg, mye ansvar og ligger bak mye av det laget skaper.  Sarpsborg tok kvantesteg i år og håper laget fortsetter den utviklinga.  Emilie blir veldig sentral for Norge under U19-VM neste vår i Uppsala. Dette blir jo og en fin mulighet vise seg fram for svenske klubber. Jeg vet at to SSL-klubber alt nå følger henne.  Skulle gjerne sett hun i VM alt i desember, men dessverre stopper NBF sine regler det. 

Klubben har i tillegg til Sundnes også skrevet nye kontrakter med Ida Svendsen, Victoria Wester og ungjentene Victoria Woltersvik, Victoria Haugen og Thea Krogstad.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.