Endelig poeng for Gjelleråsen

KRH 8938
Etter 15 strake tap ble det endelig poeng for Gjelleråsen, men det kunne fort bli tre poeng i dagens bunnoppgjør mot Sarpsborg.


Bunnoppgjør for damene i Lihallen i morgen når Gjelleråsen får Sarpsborg på besøk. Det haster for hjemmelaget nå om de skal klare å ta poeng denne sesongen, men uansett, tre kamper igjen og ti poeng bak dagens motstandere forteller vel alt.

Det starter bra for hjemmelaget, setter bra tempo og går rett på mål. Det drøyer litt før vi får en stor sjanse men etterhvert kommer de begge veier. Sarpsborg har to skudd i aluminiumen, før i det 13. minutt kontrer Gjelleråsen og Nina Stendebakken setter 1-0. Før tavla viser 14 minutter står det 2-0, sist på den er Mari Kristiansen. Sarpsborg blir litt frustrerte over dette og setter tempoet opp og trøkker skikkelig til i duellene. Mål får de ikke, det er heller nærmere mål for Gjelleråsen. Det blir ikke mer og lagene tar pause.

KRH 8882
Gjelleråsen startet klart best i dagens bunnoppgjør og ledet med 4-1 før kreftene tok slutt. 

Midtperioden åpner bra, Sarpsborg har ikke tenkt å gi seg og kommer seg fort i angrep og tidlig redusering til 2-1 av Tuva Heines. Gjelleråsen depper ikke av den grunn i det fjerde minuttet øker de til 3-1 av Ingvild Sørflaten. Tempoet økes ytterligere og det blir tatt godt i igjen i alle dueller. Gjelleråsen har et overtall og spiller vel så der, men ikke mål. Deretter blir perioden preget av veldig mye rot, dårlige pasninger og svake mottak av begge lag og dermed er det ikke mer som skjer.

KRH 9061
Selv om det en poeng mindre enn forventet, må Sarpsborg være fornøyde med dagens snuoperasjon og straffeseier. 

Siste periode starter og det fortsetter med mere rot. Det nærmer seg halvspilt periode og nå setter Sarpsborg full fart forover, presser knallhardt for redusering og Gjelleråsens keeper Dzeneta Celhasic får mer enn nok å gjøre. Plutselig er det hjemmelaget som kommer i kontra og til stor glede blir det 4-1. Til slutt kommer reduseringen for Sarpsborg, Emilie Sundnes drar ut keeper og 4-2. Nå værer gjestene muligheten og kliner til med alt de makter, og det betaler seg. Med litt mindre enn tre minutter igjen er det likt, 4-4. Hvordan skal dette gå? Det ender uavgjort og kampen må avgjøres med straffekonkurranse, og den vinner Sarpsborg. Da ble det en fattig trøst med et poeng etter å ha ledet det meste av kampen for Gjelleråsen, men sesongens første poeng er uansett innkassert. Sarpsborg skal ha masse kred for aldri å gi opp, de reiser hjem med to poeng og øker avstanden ned til Gjelleråsen. KAMPFAKTA

I Skøyenhallen ble det enveiskjøring da Sveiva viste at de fått fart på sakene. Bygdø/Monolitten var sjanseløse da Petra Weiss og kompani skrudde opp farta. 11-2 ble det til slutt og Sveiva befestet sin fjerdeplass og er fire poeng bak Sagene på tredjeplass. KAMPFAKTA