Umulige å stoppe

KRH 8659
Det er liten tvil om at Tunet er eliteseriens beste lag for tiden. I kveld hadde de få problemer med å hente alle poengene i Bjølsenhallen da de møtte Sagene.


Ny toppkamp for damene i kveld når Sagene får Tunet på besøk. Tunet har vunnet begge de tidligere oppgjørene, men med minst mulig margin. Er det kanskje i kveld hjemmelaget tar poengene, vi får snart svaret.

Tunet gir klar beskjed om at i dag skal poengene bli med oss. Hanna Malter åpner målkontoen til Tunet etter bare 42 sekunder, 1-0. Tunet kjører rundt med Sagene de første minuttene. 2-0 blir det når Charlotta Hjorth får fulltreff og gjør også 3-0 etter åtte minutter. Sagene kommer med i kampen og har flere gode sjanser, kjemper med alt de har og reduserer til 3-1 av Josefin Andren. Tunet bryr seg ikke nevneverdig og fortsetter trykket. Målene kommer jevnt og trutt og det er hele 6-1 når sirenen går for pause. Da har Heidi Rød funnet nettet to ganger og Camilla Larsen en gang.

Tunet kjører på og etter fire minutter får de overtall. Spilller heller dårlig men idet Sagene får sin spiller utpå kommer målet, Hjorth med sin tredje til 7-1. I det 11. minuttet får Sagene frislag på midten, ballen til Hilma Thofte som med en lur markkryper reduserer til 7-2. Sagene har fått blod på tann nå og går i krigen med full styrke, og det betaler seg når Sunniva Hauglin kan banke inn ny redusering til 7-3. De sisteto2 minuttene får lagene hvert sitt mål slik at det står 8-4 Tunet når det er tid for pause igjen.

Tunet begynner igjen best men snart blir det bare rot her, begge veier. I det syvende minutt henter Hjorth ballen bak eget mål, setter fart og går hele veien til 9-4. Mer rot kommer og Tunet tar timeout. Da blir det mer fart og press som ender i 10-4 satt inn av Rikke Ingebrigtsli Hansen. Sagene gir seg ikke, presser på alt hva de har og vinner ballen. Heidi Homble vender opp og banker ballen i mål til 10-5. Det ble ikke fullt så jevnt som vi trodde men tallene kunne vært litt bedre for hjemmelaget hvis et par av de store sjansene de hadde gikk i mål. Uansett er det fortjent seier til Tunet som øker seiersrekka og tre nye poeng. KAMPFAKTA