15. strake tap for Gjelleråsen

KRH 8434
Sveiva hadde som ventet få problemer med å påføre seriejumbo Gjelleråsen deres 15. strake tap i eliteserien for kvinner.


Sveiva damer får besøk av tabelljumbo Gjelleråsen i kveld og må regnes som store favoritter til tre nye poeng. Eller er det i kveld gjestene skal ta sine første poeng? Svaret kommer snart.

Gjelleråsen prøver rett fra start å sette press på Sveiva, får det ikke helt til og Sveiva går rett opp og setter 1-0 av Petra Weiss etter snaut halvannet minutt. Det skal ikke vare lenge før det er 2-0, signert Sandra Vika. Sveiva er veldig direkte på mål i de første fem minuttene, men det gir rom for kontringer til Gjelleråsen og bare en kvalifisert fotparade og metallet hindrer de i reduseringer. Ni minutter passeres og Bertine Aas Hansen blir pent satt opp og det er 3-0. Nå følger en rotete periode, mye dårlige pasninger og rare avgjørelser før Aas Hansen tar tak. Henter ballen på egen halvdel og går rett på og setter ballen i lengste vinkel, 4-0. Hjemmelaget har tatt helt over men uten å få flere mål i denne perioden, og lagene tar pause.


KRH 8534
Camilla Løchen scoret sitt første mål i eliteserien da hun satte Sveivas tiende for kvelden. 

Sveiva fortsetter som de slapp. Kristine Næss øker tidlig til 5-0 og vi begynner å ane konturene av hvordan dette skal gå. Halve perioden er forbi og det har stort sett vært spill på Gjelleråsens halvdel. Gjestene tar timeout, noe som ser ut til å hjelpe en liten stund. Så kommer det tre forholdsvis kjappe mål av Sveiva, først Ingrid Ghosh på volley, så Anette Marie Berg og sist før pausen Aas Hansen med sitt tredje hittil. Det gir hele 8-0 til hjemmelaget.

KRH 8488
Så her glad ble Eline Hagen da hun scoret sitt første mål i eliteserien. 

Sveiva kjører på men er slurvete i pasningsspillet og de første seks minuttene er målløse. Så får Gjelleråsen overtall og etter en kanonade på mål sitter endelig reduseringen, 8-1 av Eline Hagen. Dette gir ekstra glød og glede og nye krefter. De stormer igjen i angrep og ny redusering følger, 8-2 av Mathea Linna. Sveiva tar timeout og går rett i angrep. Pent spill nå og Anette Marie Berg avslutter sikkert i mål til 9-2. Ikke lenge etter er det tosifret, 10-2 settes av Camilla Løchen som sammen med Hagen og Linna gjør sine første mål i eliteserien i kveld. Siril Sørensen setter kveldens siste mål til sluttresultatet 10-3. KAMPFAKTA

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.