Spennende toppkamp

KRH 8097
Det ble en jevn og spennende kamp da topplagene Grei og Sagene barket sammen i ettermiddag.


Grei damer tar imot Sagene til toppoppgjør idag. Lagene ligger som nummer to og tre, med bare tre poeng imellom, der Grei også har en kamp mer spilt. Tror på en tett jevn kamp hvor begge lag vil være forsiktige.

Det er jevnt spill de første 15 minuttene uten de store sjansene. Tempoet er heller ikke veldig mye å skryte av men av og til setter de fart. Grei skyter mye utenfor, mens Sagenes skudd stort sett blokkeres. Så tar Grei ledelsen 1-0 med et overraskende skudd fra kant av Mari Christoffersen. Dette øker tempoet noe og Sagene jakter utlikning før pause. Men Grei er tette bakover og tar med ledelsen i garderoben.


KRH 8158
Grei kunne juble for seier i dagens toppoppgjør mot Sagene. 

Sagene kommer ut i hundre og Martine Jarnæs setter 1-1 etter bare 12 sekunder. Like etter har de stripete muligheten til å gå i ledelsen, kommer alene mot mål men skyter utenfor. Grei våkner og Dagestad gjør som tidligere, skjærer inn og det er 2-1. Tempoet er mye bedre nå og det produseres sjanser begge veier. Etter seks minutter er det likt igjen når Josefin Andren setter 2-2. 

En feilpasning bak hos Grei gir Hilma Thofte muligheten og med tid og presisjon limer hun ballen i vinkelen og Sagene er foran og det står 2-3 på tavlen. Grei bytter målvakt, inn med Miranda Dahlberg. Sagene er i en god periode og presser hardt for flere mål, og det kommer, ledelsen blir en tomålsledelse og igjen er det Jarnæs. Grei er rolige og etterhvert kommer de på en kontring som Dagestad regisserer og avslutter og det er er til 3-4. Grei er på hugget nå og i det 17. minutt kommer ny kontring, nå er det Diana Isjomina som avslutter og det er balanse igjen, 4-4. Helt på slutten blir det grinete og det ender med en fra Grei på besøk i sekretariatet, før lagene går til pause med uavgjort.

KRH 8135
Det ble spennende i dagens oppgjør mellom Grei og Sagene, her kriger Miku Kato og Hilma Thofte om ballen. 

Sagene starter i overtall men klarer ikke å omsette. Med fullt lag igjen tar Grei mer og mer over, og etter et hardt press er de tilbake i ledelsen når Stine Branting får halve banen alene, 5-4 med ti minutter igjen. Grei fortsetter å presse og har to bra skudd men også bra redninger av Sagene. Med fem minutter igjen starter Sagene spurten og har et skudd i ramma. De fortsetter å jage utlikning men det ender opp med kontring til Grei. Liga Garklava setter fart og serverer Diana Isjomina som enkelt kan sette inn 6-4. Sagene tar ut keeper men til ingen nytte. Det ender med tre nye poeng til Grei som fester grepet om andreplassen i eliteserien. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.