Bygdø/Monolitten best i bunnoppgjøret

KRH 3635
Bygdø/Monolitten klatret forbi Sarpsborg på tabellen, etter at de slo seriejumbo Gjelleråsen i dagens oppgjør i eliteserien for kvinner.


Vi drar i gang det nye året med damenes oppgjør i Lihallen. Gjelleråsen får Bygdø/Monolitten på besøk. Lagenes forrige endte med knappest mulig margin (1-0) til gjestene. Skal Gjelleråsen klare å ta sine første poeng i dag? Det får vi snart svaret på.

Litt rolig start på lagene men når Gjelleråsen tar ledelsen 1-0 etter bare halvannet ved Madeleine Holte Tinholt setter lagene fart på ben og ball. Det går bare halvminuttet før Bygdø/Monolitten utlikner ved en av deres nye spillere Silje Karlsen og det er 1-1. Høyt tempo og hardt press fra hjemmelaget gir ny ledelse ved kaptein Stine Flatland, 2-1. Gjelleråsen har hatt et solid press på gjestene frem til halvspilt første periode, og har hatt store muligheter til å øke ledelsen men små marginer gjør at det fremdeles står 2-1. Bygdø/Monolitten kommer seg opp i tempo og svarer på Gjelleråsens press. Kampen jevner seg ut og gjestene har også sine store sjanser men heller ikke de får ballen i mål. Etterhvert blir det også mer fysiskt og det er en fin periode tilskuerne har fått se.

Andre periode er i gang og det er tydelig at gjestene har fått noen ord i garderoben. Kjører hardt fra start og det går ikke lang tid før utlikningen kommer. May Asbjørnsen snapper en feilpasning og alene mot keeper er hu sikker, 2-2. Bygdø/Monolitten holder trykket og Gjelleråsen har problemer med å komme seg ut fra forsvar. I det niende minutt glipper det litt i angrep for gjestene og Gjelleråsen fosser i kontra, spiller ballen raskt og Ingrid Hoem kan igjen sende Gjelleråsen i ledelse 3-2. Gjestene slipper ikke grepet og etter 12 minutter blir det påny utliknet, igjen er det May Asbjørnsen som er sist på ballen, 3-3. Resten av perioden bølger det frem og tilbake, lagene begynner å merke tempoet og med det blir det en del feil også. Etter to perioder er det helt likt og vi gleder oss til de siste tjue minuttene.

Bygdø/Monolitten fortsetter å presse og det betaler seg i det fjerde minutt når de for første gang i kampen tar ledelsen 4-3, igjen er det nykommeren Silje Karlsen. Det er gjestene som har tatt initiativet i kampen nå og virker å ha mest krefter også. Etter 12 minutter styrker de ledelsen til 5-3 med en pasning fra midten som triller hele veien i mål, sist på denne er Maren Eline Klonteig. Gjelleråsen gjør alt hva de makter på slutten for å komme ajour men det er til slutt Bygdø/Monolitten som tar med seg poengene hjem. Gjelleråsen står altså fremdeles på null poeng, etter en flott kamp fra begge lag.

KAMPFAKTA Gjelleråsen-Bygdø/Monolitten

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.