Tunet-legenden klar for Sveiva

33868199526 4a7281d69b z
(Foto: Fredrik Lindblom)

Sveiva får en solid forsterkning når Petra Weiss returnerer til Norge. Weiss ble utsedd til «Året spiller» begge sesongene hun spilte i Norge for Tunet.


Weiss som sist spilte i KAIS Mora i SSL ble utsedd til «Årets spiller» to ganger før hun forlot Norge i 2009 for Tunet, der det ble et seriemesterskap og et NM-gull på den nå 32 år gamle vingen.

I dag konfirmerer Sveivas trener Bård Børresen at Weiss har signert og er klar for en retur til norsk eliteserie. 

– Petra vil gi oss ett utrolig løft, ikke bare på banen men generelt også. Hun tar med seg en seriøsitet rundt sporten vår som garantert vil smitte over på hele gruppen og tilføre oss en masse positiv energi. Hennes rutine og erfaring vil vi så klart dra ekstremt stor nytte av. Vi gleder oss, sier Børresen til Assisten.

For Sveiva er det en betydelig forsterkning etter en svak sesongåpning, der storklubben kun ligger på fjerdeplass med 11 poeng så langt. Weiss er en poengmaskin og en svært dyktig playmaker.

Weiss spilte 32 kamper for KAIS Mora 16/17-sesongen og sto bokført med 32 poeng (17+15) i SSL og sluttspill den gang. KAIS Mora tapte senere SM-finalen med 1-4 for IKSU. Totalt har det blitt fem sesonger i verdens beste liga med Balrog, Pixbo Wallenstam, Rönnby og KAIS Mora for Weiss. Det har også blitt seks U19-landskamper for Sverige og proffspill i Sveits. 

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.