Stoppet Greis seiersrekke

7O8A8395
Sagene hadde noen triks på lur i kveld og stoppet serieleder Greis seiersrekke i eliteserien for kvinner.


Bjølsenhallen og ny kamp i eliteserien for kvinner. Sagene får serieleder Grei på besøk i kveld. Grei er enda ubeseiret og vant 4-2 i deres første oppgjør. Sagene er garantert revansjesugne og på hjemmebane er de en formidabel motstander. Kanskje er det i dag tabellen skal jevne seg ut på toppen?

Sagene kommer hardt ut fra startblokka og kjører både hardt og høyt press mot Grei. Sjansene kommer også begge veier som perler på ei snor og mål lar ikke vente på seg så veldig lenge. Marie Gundersen feier inn 1-0 til Sagene i det syvende minuttet. Grei svarer med å sette opp tempoet og Sagene er heldige og har en god keeper som holder rent bur når Grei får fart på ballen også. Det roer seg litt mot slutten og da er Sagene der med store sjanser også, men det ender 1-0 til pause.


7O8A8411
Sunniva Hauglin satte inn 3-0 for Sagene som overraskende slo serielederne Grei i kveld. 

Midtperioden starter verst mulig for Grei, Eline Dagestad blir bært ut av banen og lagt ved siden av benken med en stor pakke på ankelen etter et solid overtråkk. Så er det Heidi Homble som skyter Sagene opp i 2-0 etter bare 16 sekunder. Men det stopper ikke der,. Tre minutter og Sunniva Hauglin får en lang pasning fra Hilma Thofte, snurrer vekk keeper og det er 3-0. Så kommer det ti minutter som preges av mange avblåsninger og mye kriging om ballen. Så tar Grei over, får kontroll på ball og setter fart. Sagene sliter skikkelig nå og er igjen heldige med både stolper og sprett, me til pause går de stripete med 3-0. Kan serielederne klare å snu dette?

7O8A8535
Grei klarte å komme seg tilbake til 3-3, men gleden for Diana Isjomina og kompani ble kortvarig da Sagene avgjorde kampen kort tid etter. 

Siste periode er igang og Sagene legger seg lavt. Grei kjører med alt de har, men Sagenes keeper Marthe Borgen har stengt buret. Hun tar alt som går forbi forsvaret og hos Grei øker frustrasjonen. Etter 11 minutter skjer det mye, veldig mye. Diana Isjomina fyrer fra kant og det er 3-1. Halvannet minutt senere får Grei overtall, det bruker de opp unntatt fire sekunder da er hun der igjen Isjomina og det er 3-2. Bare sekunder senere fyrer Hege Øiseth fra distanse, 3-3. Det meste gikk Greis vei disse minuttene og etter en slik kanonade kan det bli vanskelig for Sagene å løfte seg.  Men det tenker tydeligvis ikke de stripete, opp i angrep og tilbake i ledelsen sender Marie Gundersen de, 4-3, og tavla viser at Grei begynner å få dårlig tid. Grei presser knallhardt og det blir mye frustrasjon blant de blå nå. Det ender med seier til Sagene, som dermed påfører Grei sitt første tap denne sesongen.


KAMPFAKTA Sagene-Grei


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.