Sagene ble for sterke

7O8A7102
Sagene var hakket for gode for Bygdø/Monolitten i dagens oppgjør i Skøyenhallen.


Runde syv for damene og vi tar turen til Skøyenhallen der Sagene er på besøk hos Bygdø/Monolitten. Sagene ligger på tredjeplass med Bygdø/Monolitten bare tre poeng bak. Kan det bli et lite skrell her i dag?

Temmelig famlende start, men det går fort over. Sagene setter Bygdø/Monolitten under hardt press og i det tredje minutt kan Marie Gundersen sende gjestene i ledelsen 1-0. Hjemmelaget våkner og kommer seg med i kampen og spillet bølger med bra sjanser begge veier. Halve perioden er forbi når Anna Tagori Teresia Finn skyter fra distanse og til 1-1. Men gleden blir kortvarig når Sagene går rett i angrep og Gitte Martinsen skyter laget tilbake i ledelsen 2-1. Tempoet har tatt seg kraftig opp og lagene bytter på med å skape store sjanser. Etter drøyt 15 minutter får Sagene overtall men klarer ikke å finne en åpning. Det blir ikke mer denne perioden og Sagene tar med seg 2-1 i garderoben.

Midtperioden starter som vi avsluttet, høyt tempo og hard kriging om ballen over hele banen. Vi hopper til det femte minuttet, da bryter Sagene en pasning og går rett frem til Iris Funderud Bjørnstad setter ballen i mål, 3-1. Nå følger en periode med mye løping og mye rart begge veier. Så er det Bygdø/Monolitten som bryter og gjø det samme som Sagene gjorde, Ricarda Schimanski 3-2 etter 13 minutter. Igjen blir det kortvarig, Sagene øker raskt til 4-2, nå av Leonora Arnegaard. Krigen fortsetter og selv om Sagene får nytt overtall på tampen blir det ikke flere mål.

Siste periode starter Sagene i overtall. Er nærmere nå men da er stolpen i veien. Bygdø/Monolitten prøver og prøver men det blir altfor mye uten adresse og Sagene kan feste grepet. Nytt stolpetreff og nytt overtall som gjestene heller ikke denne gangen klarer å omsette. Like etter får de muligheten igjen og nå får de endelig lønn for strevet, 5-2 settes av Josefine Andren og like etter blir sluttresultatet fastsatt til 6-2 av Iris Bjørnstad.

Befestet serieledelsen

Grei hadde som ventet ingen problemer å slå Gjelleråsen. Det ble seier 4-1, etter bland annet to mål av Liga Garklava. KAMPFAKTA

KAMPFAKTA Bygdø/Monolitten-Sagene