Full kontroll for Tunet

IMG 2726
Det ble aldri spennende da serietoer møtte nestjumbo Sarpsborg. Tunet satte på turboen fra start og knuste østfoldingene.

Et fokusert Tunet tok kommandoen direkte i oppgjøret mot Sarpsborg. Det blå hjemmelaget sliter med å komme seg ut av sonen og gjestene Tunet har full kontroll. I det femte minutt kommer også den første scoringen og utover perioden ramler det inn scoringer på en snor, og 16-3 i skuddstatistikken sier det meste. Når lagene går til pause leder Tunet 4-0 og kampen er i prinsipp avgjord før den startet.

IMG 2652
Det ble en svett ettermiddag i mål for Camilla Rangø Brøvik i Sarpsborgs mål, her redder hun et av 46 skuddene som Tunet fyrte av mot henne i dagens kamp.


Tunet øker sin ledelse til 5-0 i starten av den andre perioden, men når Tunet får en spiller utvist utnytter hjemmelaget sitt overtall og reduserer. Bombardementet mot Sarpsborg mål fortsetter, men kampen åpner seg litt mer opp enn i den første perioden. Det gir østfoldingene en redusering til men det hjelper lite da Tunet har scoret totalt åtte ganger før den andre hvilen.

IMG 2694
Heidi Rød var god for gjestene og scoret fire ganger i dagens oppgjør, her i kamp med Victoria Wester.

Det er Sarpsborg som scorer det første målet i den tredje perioden, da Tunet scorer selvmål etter fem minutter. Gjestene har slått av noe på takten men litt over halvveis setter Tunet sitt niende mål. Det blir to scoringer til i kampen og med seks sekunder igjen fastsetter Charlotta Hjorth sluttresultatet til 11-3. 


KAMPFAKTA Sarpsborg-Tunet