Tunet knuste Sveiva

7O8A6233
Det ble aldri så spennende som det pleier å bli da Sveiva fikk besøk av Tunet i kveld.


Rommenhallen søndag kveld. Damene til Sveiva tar imot Tunet til deres første oppgjør denne sesongen. Sveiva har slitt en del i starten og derfor må Tunet tåle å være favoritter i kveld.

Veldig rolig start på kampen. Tunet tar etterhvert mer over spill og ball og det kommer også en tidlig scoring fra gjestenes kaptein, Charlotta Hjorth, 1-0. Nå setter Tunet opp tempoet som de har for vane, og presser Sveiva høyt og hardt. Mål nummer to kommer etter åtte minutter av Rikke Ingebrigtsli Hansen som får stå alene i slottet og prikke inn 2-0. Resten av perioden domineres av Tunet, men Sveiva er ikke ufarlige når de kommer i angrep, men de kommer som oftest alene. Perioden ender 2-0.


Sveiva mye mer med nå i starten, kommer i angrep men får sjelden ballen forb forsvaret til gjestene. Tunet tar igjen over det meste og kjører knallhardt. Åtte minutter og Hjorth banker inn 3-0 og ikke lenge etter kommer også 4-0, nå av Line Terjesen. Sveiva blir igjen presset hardt ned i egen sone og sliter med å komme over midtstreken. Det må komme, 5-0 Marie Wolf. De siste tre minuttene klarer Sveiva å komme tilbake, men igjen, de kommer ikke forbi siste skansen til Tunet.

Istedet er det gjestene som scorer igjen, 6-0, Terjesen som også blir pauseresultatet.


Siste periode blir preget av mye balltap og stresset spill som klart går utover kvaliteten. 
Det er Tunet som stort sett har ballen og har to stolpetreff. vi må frem til det 16. minutt før det blir en forandring på tavla, da blir det 7-0 på et selvmål. Sveiva kjemper med alt de har klarer ikke å få ballen i mål. Det ender 7-0.


KAMPFAKTA Sveiva-Tunet