Nytt tap for Sveiva

7O8A3377
Det vil seg ikke for Sveiva i eliteserien for kvinner. I dag ble det nytt tap, denne gang mot Sagene.


Dobbelkamp for Sveiva i Rommenhallen idag og vi starter med damenes oppgjør mot Sagene. Vil hjemmelagets unge spillerstall klare å stå imot bortelagets rutine? Har en følelse av at dette kommer til å bli en tøff nøtt å takle for Sveiva. 

Det er temmelig rolig utpå her de første minuttene men det bygger seg gradvis oppover etterhvert.  Sveiva har et overtak men skaper ikke de største farlighetene. Sagene kommer seg gradvis høyere i banen men heller ikke de skaper mye foran mål. Tempoet har tatt seg kraftig opp og det bølger. Perioden ender uten mål, skuddstatistikken blir 10-1 favør Sveiva. 

Sagene starter best i midtperioden, men det er sveiva som får den første gode muligheten, da er selvfølgelig stolpen i veien. Tempoet er mye bedre nå og med det kommer også sjansene. Plutselig finner Heidi Homble ut at nå går jeg, finter av første motstander og så er banen åpen mot mål. Skyter og i ledelse med Sagene 1-0 etter bare tre minutter. Sagen tar over mer og mer nå og til tross for enda en stolpe av hjemmelaget går gjestene opp i 2-0 ledelse. Dette på et skudd fra avstand av Helene Kristensen. Sagene beholder grepet om kampen og homble prøver gjennomløpingen noen ganger til men skuddene er for dårlig innstilt. Sveiva kommer noe mer med på slutten av perioden men uten mål. Da går lagene til pause med 0-2 på tavla.

Nå er det trøkk her, Sveiva kjører alt de har for redusering. Sagene kommer i angrep og Marie Gundersen får fri bane rundt målet og kan sette 3-0. Sveiva kjemper og løper, skyter mye men i blokka. Etter syv minutter får de sjansen i overtall men til tross for et enormt press blir det ikke mål nå heller. Sveiva gir ikke opp, og med et skudd fra Kristine Torp som går i en Sagene spiller kan de endelig juble for redusering. Men tiden løper fra dem, selv om de får straffe med ni sekunder igjen klarer de ikke å pynte på resultatet. Sagene kan juble for tre nye poeng.

KAMPFAKTA Sveiva-Sagene


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.