Tok over serieledelsen

7O8A3102
Grei er nye serieledere etter seier over Tunet i dagens oppgjør i eliteserien for kvinner foran 143 tilskuere.Storkamp i Apalløkkahallen idag når Tunets damer kommer på besøk til Grei. Begge lag er hittil ubeseiret, Tunet med en kamp mer. Dette kan fort vise seg å bli en meget avgjørende kamp med tanke på seriemesterskapet.

Etter en noe rolig start blir det fart på lagene. Det bølger frem og tilbake og det kommer noen spede skuddforsøk som ikke setter noen av keeperne på prøve. Grei har hatt et aldri så lite overtak den halve førsteperioden, men etter 11 minutter er det Tunet som tar ledelsen med et bra plassert skudd av Hanna Walter Aasheim. Grei setter enda mer fart på og nå går det virkelig unna her. Tunet får frislag i farlig posisjon men det bråvender Kajsa Liljefors med en perfekt pasning til Diana Isjomina som finter ut Maiken Ellis, og da er det 1-1 etter 17 minutter. De siste tre minuttene blir det mest harde taklinger og litt småampert. 1-1 står seg og vi tar pause.

Andre periode får såvidt startet før Grei øker, Kajsa Liljefors 2-1. Grei har tatt grep nå og etter bare tre minutter banker Eline Dagestad inn 3-1. Tempoet skrus ytterligere opp og Tunet jager redusering. Det blir mye rart en lang periode, fort går det men de mister også ballen fort og da blir det mye bølgende spill. Men Tunet jager på og til slutt får de reduseringen når Grei roter det til for seg selv både foran og bak eget mål. 3-2 pirkes inn av Rikke Ingebrigtsli Hansen. I de siste minuttene blir det mer rot og hjemmelaget kan gå i garderoben med ett måls ledelse.

Siste periode og nå kjører Tunet. Knall tempo og et solid overtak utover i perioden. Men som tidligere i kampen, når presset er størst kommer kontringen. Liga Garklava setter sikkert inn 4-2 når det gjenstår seks minutter. Tunet setter enda mer fart på og Grei får mer enn nok å gjøre foran eget mål. Det må jo bare komme, Julianne Bakka klinker til fra midtbanen og reduserer til 4-3 med halvannet minutt gjenstående. Nå blir det hett foran hjemmelagets mål. Tunet tar ut keeper siste minuttet og da kommer Grei, bryter en pasning og Garklava smeller ballen på innsiden av stolpen og ut. Tunet kjører alle seks spillerne opp og det er bare en feberredning av Miranda Dalberg som hindrer straffeslagskonkurranse. To sekunder og Tunet fyrer av men sirenen går før ballen triller i mål. Så nære var Tunet utlikning, men det ble for sent. Vi gratulerer Grei med tre poeng, ligger nå foran Tunet på innbyrdes oppgjør, og med en kamp mindre spilt.

KAMPFAKTA Grei-Tunet


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.