Sagene kjempet godt mot Tunet

7O8A2260
Det ble jevnt og spennende da Sagene fikk besøk av serieleder Tunet hjemme i Bjølsenhallen i ettermiddag.


Så er vi i Bjølsenhallen hvor Sagene tar imot Tunet. Hjemmelaget med en seier og ett tap skal få bryne seg på et Tunet lag som har knust all motstand så langt. Her kan egentlig alt skje.


Fartfyllt start på kampen med store sjanser begge veier i åpningsminuttene. Begge lag har skudd i stolpene, og det bølger. Halve perioden forbi når Marie Gundersen tar en runde rundt Tunets mål og finner like godt ut at jeg skyter, 1-0 til hjemmelaget. Tunet prøver å sette høyt press og lykkes som oftest med det, men Sagene er lynraske i kontring og Tunet er heldige som ikke ligger under med flere mål. Til slutt får Tunet utlikningen, Frida Hermansen er våken på en retur og det er 1-1 etter 16 minutter. Mer blir det ikke og vi tar pause.


Tunet kjører kampen nå. Sagene får omtrent ikke låne ballen og får heller ikke ro til å sette eget spill. Halvveis sender Marie Wolf en ball mot Rikke Ingebrigtsli Hansen foran Sagenes mål, hun hopper over og det er 2-1 til Tunet. Gjestene har full kontroll og det går fort. 15 minutter forbi, hard kamp om ballen ender med kontring for Tunet, foran mål står Heidi Rød som enkelt kan legge ballen i mål til 3-1. Resten av perioden går ut i samme modus og skuddstatistikken sier vel det meste, 11-1 til Tunet.

Tunet beholder kontrollen i starten på tredje periode og 4-1 kommer etter bare to minutter av Charlotta Hjorth. Sagenes Hilma Thofte reduserer minuttet senere med en kanon fra midten, 4-2. Tunet bryr seg ikke nevneverdig om det og Hjorth kan øke ledelsen til 5-2, men som sist er Thofte på banen og igjen kommer reduseringen like etter. Nå snur det litt, enda en gang banker Hilma Thofte ballen i mål, 5-4 hennes tredje så langt. Og selv om Tunet får overtall gir de stripete seg ikke. Tunet kommer ikke nærmere enn et skudd i stolpen, og med fullt lag igjen går Sagene i angrep. Noen få sekunder igjen tar Sagene ut keeper mens Tunet er i angrep, og i det sirenen går setter Rikke Ingebrigtsli ballen i mål men litt for sent. Det ender 5-4 til Tunet og tre nye poeng.


KAMPFAKTA Sagene-Tunet

Sarpsborg snudde mot Gjelleråsen

Etter en målløs førsteperiode var det Gjelleråsen som fant nettmaskene i den andre. Sarpsborg lar seg ikke stress og snur kampen i den tredje perioden og innkasserer sesongens første seier, samtidig som de påfører Gjelleråsen sitt fjerde strake tap. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.