Det løsnet til slutt

7O8A1066
Det tok litt tid før det løsnet for Sveiva mot Gjelleråsen, men til slutt ble det en komfortabel seier på forrige sesongs seriemestere.


Sveivas damer starter denne lørdagen mot Gjelleråsen. Hjemmelagets første kamp mot Sarpsborg ble nok ikke som de fleste forventet ettersom det «bare» ble to poeng. Gjelleråsen har møtt to av topplagene og tapt med store sifre. Sveiva må tåle storfavoritt stempelet i dag.


Det starter jo riktig så bra for hjemmelaget. Anna Tviberg setter 1-0 etter bare 28 sekunder. Det blir et ensidig spill denne perioden, Sveiva ligger på Gjelleråsen som klegger og det er få muligheter gjestene kommer til. Det vises tydelig på skuddstatistikken som er 13-4. Men det er mål som teller og takket være en god målvakt hos Gjelleråsen blir det ikke flere mål, 1-0 ogmed det tar vi pause.


7O8A1079
Bertine Aas Hansen scoret fire ganger for Sveiva.

Midtperioden blir temmelig lik den første, ihvertfall frem til det har gått 14 minutter. Da kommer målene på rekke og rad. 2-0 kommer fra Anette Marie Berg, 21 sekunder senere blir det 3-0 signert Bertine Aas Hansen. 36 minutter Marte Arkøy bryter en pasning, gjør alt selv og 4-0. Sveivas siste mål denne perioden kommer fra en «gammel» kjenning, Sandra Vika 5-0, det ble fire mål på litt mindre enn fire minutter. Sveiva tar tidlig pause og slipper Gjelleråsen til. Det ender med redusering av Stine Flatland til 5-1, og helt på slutten pådrar Sveiva seg en utvisning. Det er litt for kort tid igjen til å få til noe, men siste periode blir en ny mulighet for gjestene med halvannet minutt i overtall.

7O8A0933
Dzeneta Celhasic var god i mål for Gjelleråsen og reddet 31 skudd. 

Siste periode er i gang, det blir ikke mål i overtallet men ikke lenge etter kommer reduseringen, 5-2 av Mari Kristiansen. Sveiva tar tilbake kontrollen og kort tid etter øker de til 6-2. Det blir mer og mer bølgende spill ettersom tiden går og lagene glipper mer og mer i forsvar. Det hjelper lite at Gjelleråsen reduserer til 7-4 når Sveiva svarer med to kjappe mål tilbake. Begge de siste settes av Bertine Aas Hansen som da er firemålscorer så langt, det gjenstår fem minutter og Sveiva holder i  ballen. Gjelleråsen prøver å komme i angrep men styres ut i vantet og får ikke til noen avslutning. Mer blir det ikke og Sveiva tar sesongens første trepoenger med sifrene 9-4.


KAMPFAKTA Sveiva-Gjelleråsen

Komfortabel seier for Tunet

Tunet hadde få problemer å slå Bygdø/Monolitten og la grunnlaget til seieren med fire mål i den første perioden. Til slutt kunne man ro i land seieren med 9-0. KAMPFAKTA

Sagene gjorde sine saker bra mot en av årets gullfavoritter Grei. To ganger tok gjestene ledelsen men Grei kom tilbake og kunne snu kampen før den andre perioden var over. I den tredje perioden øker man ledelsen til 4-2 og det blir kampen siste scoring. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.