Grei skuring mot Bygdø/Monolitten

7O8A0564
Det var langt fra noen underholdende kamp de 30 fremmøtte i Skøyenhallen fikk oppleve, men Grei vant etterhvert relativt komfortabelt over Bygdø/Monolitten.


Bygdø/Monolitten står igjen foran en vanskelig motstander når Grei kommer på besøk. Hjemmelaget kommer fra et knepent tap mot Sagene, vil de klare å gjøre noe tilsvarende mot gjestene Grei?

Det blir en rolig start på kampen som skal vise seg å holde seg slik hele perioden. Det blir ingen bra første periode dette, begge lag sliter med presisjonen og mister ballen mye. Grei er så langt det skarpeste laget og etter to scoringer av Emma Lunde Søreng etter fem og 13 minutter, er det bortelaget som kan gå i garderoben med 2-0 ledelse etter første periode B. Bygdø/Monolitten har hatt to bra muligheter og Grei har vært heldige som har unngått baklengs mål. 

7O8A0617
Charlotte Reenskaug Johnsrud var en av banens beste spillere, med en redningsprosent på 87%. 

Midtperioden settes igang og nå skrur Grei opp tempoet og presser hardt og høyt. Bygdø/Monolitten får en ny stor mulighet når Grei slurver, men treffer ikke ballen skikkelig og keeper får tak i den. Grei spiller seg opp enda mer i tempo og pasningsspillet begynner også å bli bedre. Nå sliter hjemmelaget med å komme seg ut av egen sone og målet må jo komme. Grei øker til 3-0 ved Nicoline Marie Olsen. Flere mål blir det ikke i denne perioden.

Siste periode, Grei holder presset og kontrollen og når sirenen går for full tid står det 5-0 på tavla. Celine Ripel satte begge scoringene i perioden og Grei kan reise tilbake til dalen med tre poeng i bagasjen. 

KAMPFAKTA Bygdø/Monolitten-Grei

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.