Optimister tross liten tropp

IMG 5091
Gjelleråsen telte på knappene i vår og sliter med å fylle på stallen, allikevel råder optimismen hos nittedølingene før årets sesong.  


Gjelleråsens karimatiske hovedtrener Jay Monge synes det har vært stille hos klubben i sommer, men tror det kan bli en morsom sesong i eliteserien for kvinner. 

– Jeg er spent på hva lagene kommer med, jeg tror det blir en morsom sesong for publikum sin del. Det har vært stille og dødt siden ifjor, og har vært ekstremt stille i sommer synes jeg, mye mindre informasjon enn tidligere år. Vi får håpe at lagene ønsker å holde kortene tett og interessen ikke er fallende for eliteserien, sier Monge til Assisten.

Det har vært relativt stille også i Nittedal i sommer, og Monge håper å kunne fylle på stallen utover sesongen. Gjelleråsens hovedtrener er allikavel fornøyd med sommeren for de grønne.
– Den har vært bra. Den bærer preg av at vi en liten klubb og vi måtte faktisk vurdere i mai om vi skulle satse videre. Vi er få spillere og det merker vi men vi begynner å bli litt vant til det. Så jeg er fornøyd men skulle ønske vi hadde flere spillere i troppen, og en eller to spillere inn til kunne gjort en stor forskjell for oss. Vi har på tross av at vi til tider er få på treningene fått trent godt synes jeg.

IMG 4762
Hovedtrener Jay Monge og Gjelleråsen håper på en god sesong i eliteserien.


I dag venter Grei på bortebane, en knalltøff serieåpning for Gjelleråsen.
– Det er litt «same procedure as last year». Vi har møtt Grei hvert år i åpningskampen i Apaløkka siden vi kom opp. Selv om det er mot topplaget Grei så lever de åpningskampene sitt eget liv, men det blir veldigt tøft, for hadde jeg tippet tabelltips så hadde jeg nok tippet de i topp eller som nummer to. 


Det ble en sjetteplass på bedre målforskjell enn Sarpsborg siste sesong, nå håper han at Gjelleråsen skal ta ytterligere kliv kommende sesong.
– Jeg håper å se oss på en sprekere måte i år, jeg har også litt høyere krav i år. Både fysisk og de oppgavene vi skal utføre på banen, så jeg er spent på hvor vi er nå.

Gjelleråsen kommer garantert å kjempe hardt med Bygdø/Monolitten og Sarpsborg om å unngå sisteplassen og bli beste av «de nest beste», men samtidig håper man å kunne utfordre topplagene litt mer enn tidligere og kanskje gå langt i NM.
– Kort fortalt så er det kortsiktige målet om å bli beste av de antatt svakeste, men vi tar heller en sisteplass i serien om det betyr at vi kan være med og kjempe om en semifinaleplass i NM.

gjellerasenGjelleråsen
(6.plass - 18 kamper - 2-0-0-16 - hovedtrener: Jay Monge)


Spillere inn:
Dzeneta Celhasic (Haugerud), Henriette Brurok (Nittedal), Madeleine Holte Tinholt (Nittedal), Tuva Dyran Gamst (Nittedal), Jeanett Marie Reinshol (Haugerud), Caroline Fjeldaas (egen ungdomsavdeling)


Spillere ut:
Alice Clausen (Sagene), Iris Funderud Bjørnstad (Sagene), Rikke Juliane Andreassen (Sagene), Johanna Carina Wenngren (Ull/Kisa - lån)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.