– Vi må tenke litt annerledes

7O8A5466
De regjerende mesterne Tunet har mistet flere nøkkelspillere og kan fort bli nødt å gi i fra seg sin mestertittel denne sesongen. 


Flere nøkkelspillere har forlatt klubben etter NM-gullet i april og Tunet er langt fra noen storfavoritter til nye gull kommende sesong per dags dato. Lagets hovedtrener tar forhåndstipsen med knusende ro og lar seg ikke stresse av den grunn.
– Vi overlater til alle andre å mene noe om hvem som skal vinne eller ikke vinne, vi spiller alltid for å vinne når vi kommer til match. Vi har ingen resultatmålsetning på den måten, vi har i utgangspunktet et ganske ungt lag, så da blir det egentlig å fortsette å utvikle oss, sier Rune Ali Zouhar til Assisten.

LES OGSÅ: – Bygger for fremtiden


Med en litt mindre tropp blir hverdagslunken noe annerledes i Høyenhallen.
– Vi må tenke litt annerledes, spesielt i treningshverdagen. Så får vi håpe at vi ikke trenger å endre på noe i identiteten rent spillemessig.

IMG 1147
Det kan bli en tøff sesong for Tunet og hovedtrener Rune Ali Zouhar etter flere tunge spillertap i sommer. 


Selv om det er langt fra sikkert at man kan forsvare NM-gullet fra sist sesong, er Tunet interesserte i å komme så langt som mulig.
– Vi spiller for å vinne alle matcher vi stiller opp i. Det har vært jevnt nå de siste årene og vi klarte å snu en treig start for tre år siden. I år var vi enda treigere i seriestarten, men kom sterk tilbake i sluttspillet og viste en utroligt bra karakter og innstilling i finalen. Men vi skal først ta oss dit og det er 18 tøffe seriekamper som først skal spilles og et sluttspill deretter.

LES OGSÅ: – Gode muligheter


En tynnere tropp gir også muligheten for å finne nye gullkorn innad i klubben.
– Vi kommer å fylle på litegrann på juniorsiden med hospitering som sørger for at vi har et bra antall med spillere på trening, så får vi sakte men sikkert sluse de inn på A-laget over et par år. Så håper vi at vi kan etablere 15 seniorspillere i løpet av sesongen.

tunetTunet
(2.plass - 18 kamper - 14-1-0-3 - hovedtrener: Rune Ali Zouhar)


Spillere inn:
Lise Merete Sitter Bersmo (NTNUI), Martina Hall (NTNUI)


Spillere ut:
Tina Lundmark (Dalen, Sverige), Klara Löfgren (Älvsjö, Sverige), Emilie Thorvaldsen (Sarpsborg), Rikke Solheim (Sarpsborg), Andrea Wilhelmsen (trapper ned), Frida Norstrøm (ukjent klubb), Siri Olafsen (ukjent klubb), Sandra Nilsen (trapper ned), Kjersti Støa (ukjent klubb)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.