Verver landslagsspiller

emiliethorv sharks
(Foto: Sarpsborg Sharks)

Landslagsspilleren Emilie Thorvaldsen vender tilbake til Østfold etter bland annet to sesonger i Tunet, og er klar for Sarpsborg kommende sesong.


I april skaffet Emilie Thorvaldsen seg sitt andre strake NM-gull. Ungjenta som både spilt back og ving i Tunet de siste sesongene forlater nå Manglerud-klubben for spill i Sarpsborg. I desember spilte hun VM for Norge og har tross sin unge alder allerede tre NM-gull som senior i premieskapet, i tillegg til to i de aldersbestemte klassene fra tiden i Slevik. 22-åringen står bokført med 15 landskamper og ni poeng (6+3) så langt i karrieren. I eliteserien ble det en syvende plass i poengligaen denne sesongen med 30 poeng (18+12) på 17 kamper, det ble også fem poeng (4+1) i sluttspillet, og det ble både assist og scoring i NM-finalen mot Sveiva.

7O8A2739
Etter to strake NM-gull med Tunet vender Emilie Thorvaldsen tilbake til Østfold.


I tillegg har Sarpsborg signert tre andre spillere i dagene. Camilla Rangø Brøvik som var klubbens førstekeeper i en årrekke er tilbake etter et års pause fra målet, keeperen Vilde Nilsen er hentet inn fra Nor 92 og backen Andrea Tandberg med en fortid i Slevik og Grei er hentet inn fra Sagene.

Klubben har også forlenget kontraktene med Ida Svendsen, Ida Støa, Helene Durban Andreassen, Sofie Durban Andreassen, Silje Karlsen, og lagets veteran Karen Aube Heines.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.