Ny hovedtrener for Sarpsborg

IMG 3698
Christian Pedersen får en hektisk høst da han i tillegg til å spille for herrene, overtar jobben som hovedtrener for Sarpsborgs damelag kommende sesong.


Thomas Norheim har trukket seg som hovedtrener etter Sarpsborgs debutsesong i eliteserien for kvinner, der nykommerne endte sist og røk ut i puljespillet av NM. 

IMG 4821
Thomas Norheim valgte å trekke seg som hovedtrener etter Sarpsborgs debutsesong i eliteserien.


Det er nå klart at klubben finner erstatter i egne ledd, da Christian Pedersen som til vanlig er back på klubbens A-lag overtar som hovedtrener etter Norheim. 24-åringen kom til Sarpsborg i vinter fra Trygg/Lade som spiller og har bakgrunn fra Stenungsund i svensk 1.divisjon.

– Christian er en positiv og engasjert person med masse kunnskap om innebandy som vi er veldig fornøyd med å få signert som ny dametrener, skriver klubben i en pressemelding.


Christian Pedersen signering
Her signerer Christian Pedersen kontrakten som damelagets nye hovedtrener. (Foto: Sarpsborg Sharks)


Han har trenerbakgrunn som spillende trener for Trygg/Lade i 1.divisjon og som distriktslagtrener i J15-klassen i Sverige, der han også var trener for Stenungsunds J15-lag. Som back for klubbens A-lag ble det to poeng (2+0) på seks kamper i eliteserien og fire poeng (0+4) i sluttspillet på åtte kamper. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.