Kan rykke ned i ettermiddag

KRH 0463
To lag i ekstremt dårlig form spiller i dag sesongens absolutt viktigste kamp, der direkte nedrykk kan bli en realitet allerede i ettermiddag hvis ikke resultatene går riktig vei.


14.00 Harstad-Vålerenga LIVE / SE KAMPEN
14.30 Sandnes-Tunet LIVE


Harstad-Vålerenga
 

14.00 Harstadhallen


Harstad får besøk av bunnkollega og nykommer Vålerenga i ettermiddag, og for Harstads del er det også sist gang man vant en kamp. Ti(!) strake tap står man bokført med og i dag er det vinn eller forsvinn. Gjestene er i minst like dårlig form og har tapt ni på rappen. Harstad vant 10-6 sist lagene møttes og blir det tre poeng også i dag, samtidig som Sandnes vinner er det klart at Vålerenga rykker ned allerede før siste serierunde. Skulle det bli eksakt samme resultat som sist i favør gjestene eller uavgjort, må lagene vente en uke for å se hvordan det går selv om Sandnes vinner, og vinner Vålerenga med fem mål eller mer samtidig som Sandnes vinner er det Harstad som må ta den tunge turen ned i 1.divisjon allerede i ettermiddag. Det er med andre ord en god del som står på spill i dagens oppgjør i Harstadhallen. 


Coolbet odds: Harstad 1.90 uavgjort 6.50 Vålerenga 2.40

Sandnes-Tunet
14.30 Hanahallen

Det står mye på spill for Sandnes når Tunet kommer på besøk til Vestlandet. Vestlendingene ligger for tiden på den siste trygge grunnen, og for serietoer Tunet er bare seier godt nok i jakt på seriegullet. Tunet vant stort sist lagene møttes og får tåle å være favoritter, men med fire poeng opp til gull og to runder igjen kanskje gulldrømmen føles fjern. For Sandnes vill seier bety at man er sikret minst kvalifisering, men sannsynligheten er stor for at man også berger kontrakten før siste serierunde, der Harstad venter på bortebane i det som også kan bli en thriller hvis det ender uten tre poeng for vestlendingene i ettermiddag. 

Coolbet odds: Sandnes 20.00 uavgjort 18.00 Vålerenga 1.01

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.