Veldig spennende i eliteserien

KRH 8202
Fem kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, det er lokaloppgjør, gulljakt, sluttspilljakt og jakt på ny kontrakt i fokus. Det er mer enn nok spenning i nasjonens øverste liga med andre ord. 

15.00 Greåker-Akerselva LIVE / SE KAMPEN

15.00 Sarpsborg-Fredrikstad LIVE / SE KAMPEN

16.00 Slevik-Sandnes LIVE
16.00 Tunet-Harstad LIVE / SE KAMPEN
16.30 Gjelleråsen-Vålerenga LIVE / SE KAMPEN

Greåker-Akerselva
15.00 Tindlundhallen


Greåker er i full gang med gulljakten, og bare seier godt nok mot sluttspilljagende Akerselva. Gjestene har tøffe kamper igjen på programmet, men kommer garantert å selge seg dyrt i jakten på viktige poeng. Vi tror nok kvalitetsforskjellen blir for stor i dag selv om det ble ganske jevnt sist lagene møttes. 


Coolbet odds: Greåker 1.02 uavgjort 17.00 Akerselva 16.50


Sarpsborg-Fredrikstad

15.00 Skjeberghallen


Lokaloppgjør i Skjeberghallen når Fredrikstad kommer på besøk til Sarpsborg. Sarpingene vant sist lagene møttes, men har havnet i en situasjon der de har lite å spille for fremover. Fredrikstad på sin side er på jakt etter sluttspill, klubbens første på nesten 20 år(!). Liten tvil om at gjestene har mest motivasjon, men hjemmelaget har kvaliteten og legger neppe noe imellom i et lokaloppgjør og får tåle å være favoritter i dag.


Coolbet odds: Sarpsborg 1.10 uavgjort 11.00 Fredrikstad 10.00


Slevik-Sandnes

16.00 Gressvikhallen

Vrien oppgave for vestlendingene Sandnes når Slevik inviterer til kamp. Sandnes trenger poeng for å sikre seg ny kontrakt, og blåse skikkelig liv i en fjern sluttspilldrøm. Det var ganske jevnt sist lagene møttes, men da reiste Slevik til Vestlandet uten et par nøkkelspillere. Østfoldingene har sett bra ut i det siste og det er vanskelig å se for seg at det blir annet enn hjemmeseier i dag.


Coolbet odds: Slevik 1.12 uavgjort 10.00 Sandnes 10.00


Tunet-Harstad

16.00 Høyenhallen

Dagens sikreste H på kupongen? Serietoer Tunet møter nestjumbo Harstad og er store favoritter til tre nye poeng i gulljakten. De vant også stort sist lagene møttes, men Harstad har vist at de kan skape trøbbel til tider for lagene i eliteserien. Det blir nok en del scoringer i ettermiddag, men vi har vanskelig for å se at det skal bli noen overraskelse i Høyenhallen.

Coolbet odds: Tunet 1.02 uavgjort 17.00 Harstad 17.00


Gjelleråsen-Vålerenga

16.30 Lihallen


Gjelleråsen har fått litt pusterom i jakten på en sluttspillplass, men for dagens gjester Vålerenga er situasjonen prekær. Poengene må begynne å komme inn på kontoen om drømmen om en ny kontrakt skal oppfylles. Nykommerne har slitt med poengplukkingen men vant sist da de spilte mot Gjelleråsen. Kan det bli en reprise i ettermiddag?

Coolbet odds: Gjelleråsen 1.35 uavgjort 8.70 Vålerenga 4.10

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.