Jakten fortsetter

KH 6147
Tre kamper i eliteserien for menn i ettermiddag der viktige poeng står på spill for flere av klubbene. Jakten på seriegull, sluttspill og ny kontrakt fortsetter. 

14.00 Harstad-Slevik LIVE / SE KAMPEN
14.30 Sandnes-Greåker LIVE
15.00 Akerselva-Sarpsborg LIVE

 

Harstad-Slevik

14.00 Harstadhallen


Harstad ligger utsatt til på tabellen når det gjenstår fem kamper. I dag venter tabelltreer Slevik, og sist lagene møttes fikk harstadværingene juling og tapte 0-21. Dagens kamp blir fort litt jevnere, men gjestene er uten tvil store favoritter til tre poeng. Harstad møter seriens tre beste lag på rappen nå før tabellnaboene venter i de to siste kampene, og poeng i møtene med topplagene kan være en stor bonus. Syv strake tap og en måned siden sist kamp gjør dog at det er lite som tyder på at det blir seier i ettermiddag mot topplaget Slevik.


Coolbet odds: ikke publisert


Sandnes-Greåker 

14.30 Hanahallen

Sandnes er på poengjakt for å sikre seg kontrakt og blåse liv i sluttspilldrømmen. I dag kommer serieleder Greåker på besøk og gjestene har ikke råd å miste poeng i gulljakten. Sist lagene møttes vant Greåker og de fleste forventer nok at dagens kamp har samme scenario. Sandnes har ikke fått det til å stemme så langt i sesongen, og har et tøft program igjen før siste serierunde da Harstad venter på bortebane i det som kan bli en avgjørende kamp for å unngå kvalifisering eller nedrykk. 


Coolbet odds: ikke publisert


Akerselva-Sarpsborg

15.00 Kringsjåhallen


Sluttspilljakten er i gang for Akerselva som har fått litt pusterom nedover tabellen. I dag venter den på papiret enkleste motstanderen som er igjen på terminlisten, og det er langt fra noen enkel oppgave. Sist lagene møttes vant Sarpsborg relativt komfortabelt, men gjestene kommer ikke stinn av selvtillit til Kringsjåhallen etter tre strake tap. Vi tror nok allikevel at Sarpsborg har litt mer kvalitet i lagdelene og bør kunne stjele med seg dagens tre poeng.

Coolbet odds: ikke publisert

NB. Helgens kamp mellom Sveiva og Gjelleråsen er utsatt og vil bli omberammet ved en senere anledning. Les mer på NBFs nettsider

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.