Toppoppgjør i kveld

IMG 0756
Det blir et skikkelig toppoppgjør i kveld da serieleder Greåker får besøk av serietoer Tunet i Tindlundhallen, i tillegg møter utfordrene Sarpsborg og Sveiva hverandre i Skjeberghallen.


19.00 Greåker-Tunet LIVE / SE KAMPEN
19.00 Sarpsborg-Sveiva LIVE / SE KAMPEN

*NIF har trøbbel med sine resultatsider i kveld og LIVE kan oppleves ustabilt. 


Greåker-Tunet 

19.00 Tindlundhallen


De har kjempet hardt mot hverandre i det siste, og nå møtes rivalene Greåker og Tunet til ny dyst. Serieleder Greåker og serietoer Tunet er ubeseiret så langt i sesongen, og alt ligger tilrette for en thriller i Tindlundhallen i kveld. Greåker har vært best innbyrdes de seneste sesongene, men her kan det meste skje. Hjemmelaget får tåle favorittstempel på hjemmebane, men her blir det som regel spennende helt inn til siste sekund.


Coolbet odds: Greåker 1.43 uavgjort 7.75 Tunet 3.70

Sarpsborg-Sveiva 

19.00 Skjeberghallen

Seriefirer Sveiva kommer på besøk til seriefemmer Sarpsborg. Sveiva har en del poeng å gå på, men det er duket for et spennende oppgjør i Skjeberghallen uten tvil. Sarpingene har fått fart på sakene i det siste, og har fire strake seiere. Sveiva på sin side startet med to tap, men har syv strake seiere nå og får tåle favorittstempelet i kveld, selv om hjemmelaget garantert har planer om å by opp til dans. 


Coolbet odds: Sarpsborg 3.10 uavgjort 5.85 Sveiva 1.65

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.