Favorittene innfrir?

KRH 9845
Eliteserien for menn ruller videre og i dag spilles det fire kamper rundt om i landet.

14.00 Harstad-Tunet LIVE
14.30 Sandnes-Slevik LIVE
15.00 Akerselva-Greåker LIVE
17.00 Sveiva-Nor 92 LIVE


Harstad-Tunet 

14.00 Harstadhallen

Tøff oppgave for Harstad når Tunet kommer på besøk. Gjestene scorer mest i eliteserien og hjemmelaget slipper inn mest mål. Harstad har fire poeng opp til Fredrikstad som ligger på plassen over og på sluttspillplass, og det blir fort vanskelig å komme nærmere mot Tunet som jakter serieleder Greåker i toppen. Her må vi nok forvente en borteseier i ettermiddag.

Coolbet odds: ikke publisert

Sandnes-Slevik
14.30 Hanahallen


Sandnes ligger sist på tabellen og nå kommer Slevik som ligger på tredjeplass på besøk. Vestlendingene har ikke fått ting helt til å stemme og ble regelrett knust sist kamp av Sarpsborg. Slevik på sin side har gjort sine saker bra denne sesongen, og får tåle å være favoritter i dagens oppgjør.

Coolbet odds: ikke publisert

Akerselva-Greåker

15.00 Kringsjåhallen

Akerselva sleit mot Sarpsborg i midtuken, og får i dag besøk av naboklubben Greåker som også er ubeseirede serieledere. Det blir nok langt fra noen enkel oppgave for Oslo-klubben som for tiden ligger på trygg grunn rett over den nest nederste streken. I dagens oppgjør tror vi nok østfoldingene stikker av med de tre poengene. 


Coolbet odds: ikke publisert

Sveiva-Nor 92
17.00 Rommenhallen

Sveiva har sakte men sikkert begynt å finne formen og har seks strake seiere, og det samme gjelder gjestene som har radet opp tre seiere på rad og lagene er tabellnaboer selv om Sveiva har samlet fem poeng mer. Dagens oppgjør kan fort bli spennende og jevnt, men vi holder hjemmelaget som favoritt på hjemmebane.

Coolbet odds: ikke publisert