Siste serierunde i ettermiddag

IMG 3449
Siste serierunde i eliteserien for menn spilles i ettermiddag, der det fortsatt er spenning rundt den siste sluttspillplassen og ikke minst bronsen, men også om Greåker kan fullføre "den perfekte sesong". 


14.00 Akerselva-Nor 92 LIVE
14.00 Gjelleråsen-Sveiva LIVE / SE KAMPEN
14.00 Greåker-Slevik LIVE

14.00 Sandnes-Harstad LIVE

14.00 Sarpsborg-Fredrikstad LIVE
14.00 Tunet-Bækkelaget LIVE

Akerselva-Nor 92
14.00 Kringsjåhallen

Forutsetningene er klare for Akerselva, vinner de dagens kamp går de forbi Nor 92 på tabellen og hjelper Harstad til sluttspill. Blir det like mange poeng som nordlendingene eller full pott for Nor 92 er de i sluttspillet. Akerselva har nok lyst å skape litt trøbbel for nykommerne i dagens oppgjør, som har slitt voldsomt med poengsankingen etter en god start på sesongen. En seier på de syv seneste kampene og tre strake tap skremmer ingen, men hjemmelaget har en seier på de siste åtte kampene og like mange strake tap som Nor 92 før dagens kamp. Det er med andre ord to lag som endelig øyner muligheten for full pott, og det blir garantert spennende og litt nervøst i Kringsjåhallen i ettermiddag.

Coolbet odds: Akerselva 1.70 uavgjort 8.00 Nor 92 2.59


Gjelleråsen-Sveiva

14.00 Lihallen


Lokaloppgjør og siste sjanse for Gjelleråsen å sikre bronse denne sesongen. Etter tapet for Slevik sist trengs det minst to poeng for å sikre bronsen, i og med at Slevik har innbyrdes etter tomålsseieren sist helg. Nå venter serietoer Sveiva, som ikke har mer enn æren å spille for. Selv med lave skuldere kommer de garantert å gå i strupen på lokalrivalene og dette er en kamp ingen av lagene har tenkt å gi noe ifra seg gratis. Publikum kan nok vente seg noen harde dueller og en kamp som varer i samtlige 60 minutter. Vi tror nok Sveiva er et hakk for gode for Gjelleråsen, som må finne desperasjonen og treffe godt for å sikre seg bronsen på egen hånd i dag. Kampen streames forøvrig fra Lihallen, se link lengre opp i saken.

Coolbet odds: Gjelleråsen 3.77 uavgjort 9.00 Sveiva 1.38


Greåker-Slevik

14.00 Tindlundhallen

For et par sesonger siden hadde nok gjestene vært de store favorittene i dette oppgjøret. Men det er nye tider og Greåker har gått som toget de siste sesongene. I dag kan de fullføre en historisk bragd å få til «den perfekte sesong», uten poengtap og seier i samtlige kamper. Det er bare et eneste hinder og det er lokalrivalen og formsterke Slevik. Fredrikstad-gutta har fått fart på sakene i det siste og selv om det ble tap for serietoer Sveiva har de fortsatt mulighet å ta bronsen fra Gjelleråsen og ha mulighet å velge lag i kvartfinalene om resultatene går riktig vei. Regn med en tett og tøff kamp i Tindlundhallen, for det er liten tvil om at begge klubber har noe å spille for i dag.

Coolbet odds: Greåker 1.40 uavgjort 9.00 Slevik 3.63


Sandnes-Harstad
14.00 Hanahallen

Sandnes har mulighet å gå forbi Sarpsborg om resultatene går riktig vei i dag, men det er gjestene Harstad som har mest å spille for. Sluttspillsplassen ligger rett foran nesa på nordlendingene og hvis de får hjelp av Akerselva, kan de ta seg dit både med og uten poeng i ettermiddag. Vinner Akerselva er Harstad forbi uansett resultat i egen kamp, tar Akerselva poeng må Harstad ha et poeng mer enn det Nor 92 tar, så enkelt er regnestykket for gutta fra nord. Vi kan nok forvente oss mye vilje fra gjestene og kanskje lar Sandnes benkesliterne få litt mer spilletid i dagens oppgjør? Jevnt og spennende blir det nok uansett, for det var det i Harstad før det rant på litt mot slutten av oppgjøret i Sandnes favør.

Coolbet odds: Sandnes 1.20 uavgjort 10.00 Harstad 6.00


Sarpsborg-Fredrikstad

14.00 Skjeberghallen

Lokaloppgjørene står på rekke og rad for Fredrikstad og i dag venter Sarpsborg på bortebane. Sarpingene har tatt grep om sjetteplassen og må forsvare den mot vestlendingene Sandnes. Fredrikstad på sin side må ut i kvalifisering for å redde plassen, og dagens kamp handler bare om holde i gang. De gjorde en god kamp på tirsdag mot seriemesterne og kan de gjenskape energien fra den kampen kan de fort bite godt fra seg mot sarpingene som de slo sist de møttes i Skjeberghallen under forsesongen, Sarpsborg får allikevel tåle å være favoritter i dagens kamp på hjemmebane.

Coolbet odds: Sarpsborg 1.10 uavgjort 15.00 Fredrikstad 8.05


Tunet-Bækkelaget

14.00 Høyenhallen


Dagens klareste H på kupongen? Målkåte Tunet banket inn 22 scoringer i sist kamp mot sluttspillsjagende Harstad og i dag kommer seriejumbo Bækkelaget på besøk, og de har sluppet inn mest mål av samtlige lag i serien. Allerede nedrykksklare gjester er nok sugne på å gå ned med stil, men Tunet har vist at de spiller som regel best helt uten press og begynner å finne formen. Vi tror nok Tunet kommer å vinne dette med stor margin, men tror nok også at fokuset blir fremover, og da kan nok gjestene få tegnet seg på scoringslisten i ny og ne også.

Coolbet odds: Tunet 1.05 uavgjort 19.00 Bækkelaget 10.53