Nest siste serierunde

KH 0206
Nest siste runde av eliteserien for menn drar i gang i ettermiddag med flere spennende oppgjør. 

14.00 Harstad-Tunet LIVE
14.30 Sandnes-Nor 92 LIVE
16.00 Bækkelaget-Sarpsborg LIVE

16.00 Slevik-Gjelleråsen LIVE


Harstad-Tunet

14.00 Harstadhallen


Harstad er i poengnød med to serierunder igjen for å sikre seg en plass i sluttspill. I dag kommer femteplasserte Tunet på besøk og de blir der de er, så kanskje blir et desperat hjemmelag en litt mer vanskelig motstander enn vanlig. Tunet har hatt et ganske god tak nordlendingene og vi forventer nok at de stikker av med poengene også i ettermiddag.

Coolbet odds: Harstad 3.65 uavgjort 11.00 Tunet 1.36

 

Sandnes-Nor 92

14.30 Hanahallen


Viktig oppgjør for begge sluttspilljagende lag i ettermiddag. Hjemmelaget har alt i egne hender, for de møter Nor 92 og Harstad i sine to siste kamper som er klubbene nærmest streken, der Nor 92 ligger på riktig side og Harstad under streken. Gjestene har slitt etter at stjernene forsvant fra troppen, hjemmelaget har vært på det jevne og tatt poeng i jevn takt. Det er duket for en spennende forestillling i ettermiddag, med hjemmelaget som dagens favoritter.

 

Coolbet odds: Sandnes 1.50 uavgjort 10.00 Nor 92 3.00

 

Bækkelaget-Sarpsborg
16.00 Bækkelagshallen

Med en fattig seier er Bækkelaget seriens desidert bunnlag og får det garantert vanskelig også i ettermiddag. Østfoldingene Sarpsborg kommer på besøk og kan sikre seg en plass i sluttspill og ta grep om sjetteplassen med seier. Den forventer vi at de innkasserer uten noen større problemer hvis de er påloggede.

 

Coolbet odds: Bækkelaget 11.75 uavgjort 16.00 Sarpsborg 1.05

 

Slevik-Gjelleråsen 

16.00 Gressvikhallen


Siste mulighet for Slevik å skape spenning rundt tredjeplassen i serien og muligheten å velge lag i kvartfinalene. Gjelleråsen ligger fem poeng foran på tabellen og har et godt grep om bronsen, men vinner Slevik blir det allikevel en spennende avslutning på eliteserien. Vi kan nok forvente at hjemmelaget er skikkelig sultne på seieren i dagens kamp, men gjestene er seiersvante og blir neppe en enkel nøtt å knekke. Åpent oppgjør der dagsformen avgjør og det blir viktig å ha marginene med seg.

 

Coolbet odds: Slevik 2.10 uavgjort 8.50 Gjelleråsen 1.97